Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

Project Chanology

2008.04.25. 10:43 | Anonymous | 5 komment

2008.01.16. Anonymous úgy döntött, hogy ő is részt vesz L. Ron Hubbard tanainak terjesztésében, és megmutatja a szcientológiai egyház visszásságait, korruptságát. Ez eredetileg az egyház "Fair Game" akciótervének a másolata.

A "Fair Game" direktívák gyűjteménye a szcinyomik számára, hogy viselkedjenek a törekvéseik elnyomóival szemben. Ezek lehetnek külső, és belső entitások. Megjelölésük SP - Suppressive Person,  magyarul elnyomók. Anélkül hogy részletekbe mennék, A FG-ben nincsenek szabályok. Akit, amit SP-nek deklarálnak, azzal bármit lehet tenni, hogy megszüntessük a Sci szembeni tevékenységét. A hozzáállás analóg a radikális iszlám gondolataival.



Anonymous felvette a kesztyűt, és nyílt háborút indított a szci ellen. Ez a háború addig nem érhet végett, amíg létezik ez az egyház. Nincsenek morális aggályai az egyház pusztulásával kapcsolatban.

Ellenpropaganda, tüntetések, szerver túlterheléses támadások, a szci titkos dokumentumainak megszerzése, terjesztése, agymosott szcik ellehetetlenítése, megszégyenítése.

Így néz ki anon "Fair Game" játéka, de van egy szabálya. Mi NEM alkalmazunk fizikai erőszakot a mi  SPink (azaz a szcinyomik) ellen.

A háború teljes körű, és a szci igyekszik mindenhol visszatámadni, a közismert módszereivel, és rettegett ügyvéd hordájával. Odáig mentek, hogy Amerikában vérdíjat tűztek ki az Anonymous vezetőire.

Itt a bizonyítéka hogy mennyire fogalomnélküli gyökerek. Egy SP csoport ellen akarnak hadakozni, mert a saját, szűklátókörű doktrínájuk ezt írja elő, közben elfelejtettek egy nagyon egyszerű tényt. Anonymous nem csoport. Anonymous az INTERNET.

Nálunk az internet el van foglalva, a sztenderd politikai drámákkal, Anon még nem ébredt rá a hatalmára, és hogy cselekednie kell. Nálunk viszonylag zavartalanul nyújtogathatja csápjait ez a pénzéhes szarhalom. Ártatlan embereket vernek át, és fosztanak ki. Ezt nem tűrhetjük tovább Anon!

Ébredj, cselekedj!





Címkék: blog web háború szcientológia sp anonymous chanology

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr46441414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

delayclose.jpg 2008.04.25. 12:30:17

szcinyomi = scifag?
nem a legjobb forditas, bar jobb nekem se jut eszembe.

"Odáig mentek, hogy amerikában vérdíjat tüztek ki az Anonymous vezetőire."

epic fail

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.04.25. 13:24:20

Az.

Szcinyomi, finomkodó kifejezés belátom. Csak nehéz áthozni a "fag" sokrétű jelentését.

Szcibuzi?

Bibircsók 2008.04.26. 10:07:37

Sziasztok!

Olvasgatom a bejegyzéseket, jó, hogy van magyar Anonymus is, azonban pár dologra szeretnék rábökni, mielőtt még itt belefeledkeznénk a nagy harcba.

Bevallom, kissé aggaszt ez: "agymosott szcik ellehetetlenítése, megszégyenítése. "

TUDOM, hogy a szci egyháznak sok szárad a lelkén, gyilkosságig fajuló dolgok is, az SP-kkel szembeni hozzáállása pedig felháborító és efogadhatatlan, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a ranglétra tetején csücsülő és ebből az egészből hasznot húzó görények mellett alapvetően az egyházat hozzád meg hozzám hasonló emberek alkotják, akik azt hiszik, hogy rátaláltak a bölcsek kövére.
Ezeket a hétköznapi embereket ne akarjuk már megszégyeníteni, ellehetetleníteni, attól, hogy fizikai erőszak nem megengedett, az egyént még 1000-féleképpen meg lehet semmisíteni.
Ha sikerül rádöbbenteni őket, hogy valami nem kóser, érezniük kell, hogy hozzánk bármikor visszajöhetnek, mi nem fogjuk őket SP-vé nyilvánítani, bármikor tárt karokkal visszavárjuk őket.
Tudom, hogy az ellenfél kíméletlen, de nekünk kell okosabbnak lennünk, nem szabad lesüllyednünk a szintjükre, még akkor sem, ha 10000.....-szeresen megérdemelnék.

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.04.26. 10:32:11

Még nem érted Anonymoust. Igyekszem leírni miről van szó, hogy senkinek ne legyenek hamis illúziói.

Olvass minket. (vagy murk loar) Türelem.

harmatOSA 2008.05.05. 18:20:32

Ez annyira szép , pont az okozza az egyház vesztét ami eddig életben tartotta ... az információ.:))))))))
Ideje ,és ahogy a pap mondja a misén- méltó és igazságos illő és üdvös -hogy napvilágra kerüljön minden viselt dolguk. A többit elvégzi a nyilvánosság.
Legyen ahogy lennie kell:))))))))
süti beállítások módosítása