Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

Belső ellenállás

2008.04.30. 13:39 | Anonymous | 2 komment

2008. január 14-én kikerült az Internetre Tom Cruise beszéde, amit a 2004-es IAS eventen mondott. Az OSA szerzői jogokra hivatkozva le akarta vetetni az összes olyan internetes oldalról, aki megjelentette. Ez kiváltotta egy internetes csoport, az Anonymous haragját, akik az egyház kritikusaival összefogva azóta rendszeres tiltakozásokat szerveznek a szcientológia szervezetek előtt az egyház szerintük káros gyakorlatai ellen.


A kiemelés egy nagyon jó propagandalevélből származik. Reformernél találtam, de változtatás nélkül átemelem ide, hogy meglegyen.

  1. Olvasd!
  2. Terjeszd!
  3. ?????
  4. Profit!!!

Címkék: háború szcientológia propaganda ellenállás anonymous chanology epic win

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr3448600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Underpants Gnome 2008.05.01. 19:28:41

off: ezt a ???? profitos viccet már kezded kicsit elcsépelni. szerintem mindenki látta south park-ban, elsőre jó volt idézni, másodszorra még elmegy, de már így a sokadik témához csatolva nem vicces.

on: hajrá anon!

Vén Fasz 2008.05.01. 20:45:46

Többnyire ha valami eljut arra a szintre, hogy az emberek tudatosan nevezik meme-nek, ne adj Isten még egy balfasz ED szócikket is kap, már nem vicces.

Bár annyira szerintem soha, semmi nem lehet valami humormentes, mint az "x is x" (shitty thread is shitty, stb.) catchphrase. Kb. 5 éve megállás nélkül postolja boldog-boldogtalan, pedig ez már az a kategória, ami elsőre se volt vicces.
süti beállítások módosítása