Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

1.

2008.05.19. 10:45 | Anonymous | 2 komment

tl;dr:
Kis késéssel ugyan - röpke néhány hónap - de a magyarországi Anonymous is felébredt. Csatlakozunk az európai mozgalomhoz, ahol már a 4. tüntetés volt a csoport bejelentkezése óta, a következő pedig június 14-én lesz.

Tüntetés a szcientológus szekta ellen

2008. május 25-én vasárnap (tehát egy hét múlva) 14 órától 20 óráig a VII. Budapest, Erzsébet Krt 5. szám elé szervezünk egy bejelentett demonstrációt a Szcientológiai szekta kártékony tevékenysége ellen.

Várunk mindenkit!

Magyarországi Anonymous Csoport


Bővebben itt található. Gyertek minél többen.

Címkék: háború szcientológia ellenállás anonymous chanology tüntetünk

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr60476487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pletyi 2008.05.20. 15:26:00

Elősorban gratulálok, végre valami megmozdult !!!
Én nem tudok menni ,de pár tanácsot azért adnék. A semminél ez is több. De még előtte egy kérés hozzátok. Ez egy ilyen forditott felvonulók kérték. Ha esetleg valaki azt állitaná magáról, hogy én azaz Pletyi vagyok a blog-ról akkor megkérném azt az illetőt közületek, akinek lesz lehetősége egy félreeső helyen b.ssza jól szájba az illetőt. Lehetőleg úgy, hogy senki se lássa. Köszi. Én akkor külföldön leszek úgyhogy valami nyamvadt szci-t rendeztek majd le, ha ezzel próbálkoznának.

A tanácsok :

Ez tüntetés nem ismerkedőest, tehát ,hogy ki honnét jött, mi a neve, meg olvassa-e Reformer blogját az magánügy. Ha valaki nagyon ismerkedne még úgy is, hogy előre megmondja (a valószinűleg kamu) nevét azt kezeljétek fenntartással. Ha lesz ott ilyen személy erre lehetőleg figyelmeztessétek egymást.

Aki álarcot szeretne viselni, az lehetőleg jópár utcával a helyszin előtt tegye azt fel. Ha BKV-val érkezel, már ott is felteheted. Nagyobb biztonság, meg jobb lesz a hangulat.

Ha valaki bármilyen módon szeretne megörökiteni titeket azt fotózzátok ti is.

Ne engedjetek az erőszakra irányuló provokációnak. (Kivétel a kérésem, de azt majd egy csendes eldugott helyen. :) ) Ha lennének ott szélsőségesek akkor látványosan távolodjatok el tőlük, hogy még véletlenül se moshasson titeket össze senki.

A transzparenseiteken ne felejtsetek el irni a drog ellenes szci maratonról. Meg természetesen követelni a szci szervezet bezárását, ha kérdezné valami riporter.

Ha valaki nyilatkozik ne vegye le az álarcát, bármennyire is kérik. Mindenki gondolja át mit
mondana az ilyen tipusú kérdésekre :
-Miért akarjátok a szervezet megszüntetését ?
-Volt neked vagy ismerősödnek rossz tapasztalata velük ? A válasz igen és ekkor hivjátok oda Árpádot.
-Mi az Anonymus ? Ki az az Annon ?
...stb. Fel kell készülni erre is , mert egy makogó, gondolatait kereső ember elkomolytalanitja a dolgot.

Sok sikert !!!

P for Pletyi :)

Ezt postoltam az Anonymus és Reformer blog oldalon is.

anon én is vagyok 2008.05.23. 10:52:04

A tüntetés helyszíne megváltozott, hogy egybeessen az egyház által szervezett "szcientológus majálissal."

Tehát 2008. május 25-én 13 órától 15 óráig Budapest, XIV. ker. Ajtósy Dürer sor 19-21. szám előtt demonstrációt kívánunk tartani a Szcientológia Egyház tevékenysége ellen.

süti beállítások módosítása