Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

Bizalom kérdése?

2008.05.22. 10:24 | Anonymous | 7 komment

Magyarországon a Szcidiotizmus elleni harc egyik fontos bástyája Reformer blogja. Állítása szerint:

A blog az írójának személyes élményeit, általa megfigyelt dolgokat és általa érdekesnek és fontosnak, valamint hihetőnek talált, mások által megfigyelt dolgokat tartalmazza. Ezen kívül tényszerű adatokat is leközöl a szcientológia egyházról. A blog írója nem a szcientológia, mint vallás gyakorlása ellen van, és nem a szcientológusokat, mint egyéneket támadja személyükben és hitükben. Kizárólag a szcientológia egyház és a hozzá kapcsolódó szervezetek jogsértései, visszaélései, hazugságai és egyén elítélendő gyakorlatai ellen kíván felszólalni.

Érdekes írásain, fordításain kívül terepet ad Anonnak, az eszmecserére, és a szervezkedésre. Nagyon veszélyes a szcire, és ezt ők is tudják. Rendszeresen támadják különféle Anonnak álcázott szcidióta beszivárgók, kevés sikerrel. Ismert Tech, hogy megpróbálják megingatni az olvasók bizalmát Reformerben, azt sugallva, hogy ő valójában a Szci embere, és értük dolgozik. Nézzük, hogy ezek a törekvéseik, miért súlyos láblövések!

Ki valójában Reformer?

  1. Reformer a freezone ügynöke! És akkor mi van? Mi nem Elron eszméi ellen küzdünk. Őszintén mondva, maguk a tanok nem nagyobb baromságok, mint az, hogy egy fickót felszögeztek egy keresztre, aki meghalt, de harmadnapra feltámadott. Aki akar, hisz benne. Minket nem érdekel, hogy miben hiszel.
  2. Reformer meg akarja dönteni a szcit, hogy átvehesse az irányítást. Ha ez lenne az igazság, akkor Reformer hülye lenne. Tevékenykedésével olyan lavinát indított el, hogy ha hatalmat is szerezni, akkor őt is elsöpörné. Ez a mi szempontunkból irreleváns motiváció.
  3. Reformernek az a célja, hogy begyűjtse a szci ellenesek személyes adatait, és azt átadja az egyháznak. Szci Anon. Én Anon vagyok. Mit tudsz rólunk? Semmit. Feltétel nélkül bíznod kell bennünk? NEM! Mint korábban is mondtam, ez nem egyszerű játék. Gyárts le magadnak egy Anon - internet identitást, amit lehetetlen összekapcsolni, a valós adataiddal, és innentől kezdve ez a vád is irreleváns.

Végiggondoltam 3 népszerű vádat, és nem látok bennük semmi olyat, ami veszélyezteti a szcidiotizmus elleni harcot.

Kedves Szcik! Ez a próbálkozásotok is bukta.

Címkék: blog internet illúzió anonymous chanology

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr48481902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sea Org tag 2008.05.23. 00:15:35

Reformer jó arc! :o)

Sea Org tag 2008.05.23. 00:16:46

ÓÓóó basszus, elfelejtettem megváltoztatni a nickem, mekkora láblövés :-D

L Ron Hubbard 2008.05.24. 15:41:14

Reformer a barátunk, és mindígis az volt! A "Sea Org tag" nevű kommentelőt sohasem ismertük!
:P

G 2008.05.25. 01:19:54

Csak vicc volt, reformer tényleg jó fej

Xenu 2008.05.25. 16:54:26

Buli van, gyerekek?

PTS-e vagyok 2008.05.26. 16:26:58

Állítólag képesek nick-neveket is lehetséges bajforrássá nyilvánitani. Kíváncsi vagyok igaz-e, ha igen, kedves Anon belőled se lesz már jó ÓTÉ

G 2008.05.26. 18:27:36

Waze, nagyon sajnálom,hogy nem tudtam kimenni. Júniusra már lefut a vizsgaidőszak és akkor tuti, viszek szórólapot, sokat, másoknak is!

A potenciális anonok a fiatalok, amint vége a hajtásnak, ott leszünk. Fontos, hogy a mostani kevés létszém ne szegje senki kedvét, elhatározását. Ha mégis lenne ilyen, az legalább adjon még egy esélyt a júniusi demonstrációig!

Ott leszünk, számítsatok ránk!
süti beállítások módosítása