Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

3. menet

2008.07.15. 14:52 | Anonymous | 1 komment

A harmadik tüntetés egy kis győzelem a szcientológia felett. Ahogy odaértünk, ők bezárkoztak. Most elég sok média-képviselő megjelent, és a szcidióták nem merték vállalni, hogy a változatosság kedvéért, most őket filmezzék.

Redőny lehúz, ajtó bezár, itt az Anonymous. Kameráikat azért beállították, de csak lapítottak, mint valami patkányok. Mi, az arctalan internet, ott voltunk az utcán, ők hol jártak?

Persze mindemellet volt idejük arra, hogy panaszkodjanak a rendőröknek, hogy megfélemlítjük a járókelőket, akik miattunk nem mernek bemenni egy papucs boltba. Ránk küldték a szervet, de ez a szcidióta hazugság is, mint olyan sok másik, totális csődbe futott.

Ismét többen lettünk, sok új, lelkes arc. Jó hangulatban, eseménytelenűl osztogattuk a szorólapokat. Minden arra járó ember figyelmét felkeltette az emlék-oltár, és ez alkalmat adott arra, hogy többet mesélhessünk az "egyház" mocskos titkairól.

Ez a mi körünk. Totális győzelemről korai beszélni, de jó úton haladunk.

PS: a tüntetéssel kapcsolatos linkek összegyűjtve reformernél túl sok mindent nem tudok hozzátenni.

Címkék: anonymous chanology tüntetünk epic win

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr55569377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.09.09. 20:31:45

Hali,
Bocsi, hogy picit későn, de vasárnap mindenkit várunk egy jó kis demonstráción:
www.freewebs.com/anonymoushun/hreklegfrissebb.htm
süti beállítások módosítása