Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

Narconon gála

2008.10.04. 13:34 | Anonymous | Szólj hozzá!

Megkésve tán, de törve nem, beszámolok anon látogatásáról a Narconon önfényező gálán.

Szeptember 23.-án, miután anon kiolvasta az internet érdekesebb részét, úgy döntött, kimozdul a pincéből, és meglátogatja a szcidiótákat. Egy bulit tartottak a SYMA sportcsarnokban. Persze hivatalosan semmi kapcsolat a Narconon, és a szcientológiai zagyház között, de mi úgy gondoljuk, nem árt közölnünk a prominens vendégekkel, hogy ez hazugság.

Összejöttünk, és betámadtuk a SYMA bejáratát. Letáboroztunk, és várakozni kezdtünk. Először egy szcidióta nő jött oda hozzánk, aki előadta a "véletlenül épp erre jártam, nem tudok semmit, jaj kedveskéim mi ez a maszk, mi ez a szcientológia" tech-et. Lefutottuk vele a megszokott köröket, és vártuk a következő támadást.

Ez meg is érkezett egy biztonsági őr képében. Elmeséltük neki, hogy kik vagyunk, mit akarunk. Ő ezen meglepődött, és elmesélte, hogy egészen addig a napig fogalma se volt arról, hogy milyen rendezvény lesz a SYMA-ban. Szóltak neki, hogy meló van este, és ő jött. Megköszönte, hogy felvilágosítottuk, mi pedig megkérdeztük, hogy nem e akar minket kidobni. Azt válaszolta mosolyogva, hogy ő a csarnokot biztosítja, ami kint történik, ahhoz semmi köze. Anon vs Szci 1:0

Egy szcidióta csaj, LRH szabályait követve próbált minket fotózni. Merem remélni, hogy Ron ennél ügyesebb fényképész volt, mert nem hiszem, hogy sötétben túl jó képeket sikerült készítenie, fényből kivakuzva, egy kompakt kis szarral, 15 méterre. Ha csak ennyit tanult a fényképészetről, az kidobott pénz, failtech.

Később megérkezett a rendőrség. Igazoltuk magunkat, megmutattuk az arcunkat (háttal a csarnoknak, fotózz csak nyuszi!), és elmeséltük, hogy mi dolgunk itt, és gyorstalpaló, ingyen tanfolyamot adtunk arról, hogy mi a baj a szcidiotizmussal. A zsaruk magánemberként egyetértettek velünk az egyházzal kapcsolatban, és elfogadták az érveinket, hogy bizony mi itt maradhatunk. Kölcsönösen jó munkát kívánva, elválltunk egymástól, rendőrök el, mi maradtunk. 2:0

Rövidesen elég erőt gyűjtött a szci, hogy megpróbáljon megrendítő csapást mérni ránk. Megérkezett Xénia (moar liek Xenupina amirite?) egy kövér fickóval. Őket is nagyon érdekelte, hogy kik vagyunk, mik vagyunk. Aztán azzal érvel a dagi, hogy menjünk innen, mert ő a SYMA igazgatója. Ebben elkezdtünk kételkedni, szóval patthelyzet alakult ki, amit a külső terület biztonsági őrei oldottak fel, azzal hogy legyünk szívesek elhúzni innen, mert magánterület. Elindultunk kifelé, de azért rákérdeztünk az őrnél, ki volt az a röfiböfi? Tán tényleg a Syma igazgatója. Biztonsági őr megnézte magának, és vállat vont. Nem tudja.

A szcidióták sikeresen kidobtak minket a főbejárat elől, ezért lecövekeltünk a park egyetlen kijáratánál, és vártuk a VIPeket, most már közterületen. 3:0, lol! Mutogattuk a transzparenseinket a távozó autóknak, és néha megnézett minket egy idegesnek tűnő szci, hogy ott vagyunk e még. Mi untuk meg hamarabb, ezért fél tízkor, önszántunkból hazamentünk. Kíváncsi lennék azonban, hogy kit rejtegettek ennyire.

Mini raid volt, de anon ismét elsöprő győzelmet aratott a szcidiotizmus felett!

Címkék: háború anonymous chanology tüntetünk epic win

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr23695794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása