Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

Nyílt levél az OKMhez

2008.10.04. 12:51 | Anonymous | Szólj hozzá!

Változtatás nélkül teszem közzé azt a levelet, amit kaptam:

"Tisztelt dr. Hiller István!

Azért írok Önnek, mert a napokban egy blog bejegyzéseit olvasva az alábbi szcientológusoknak szóló levélre bukkantam (a valóban fontos részt kiemeltem):

Tárgy: 10 DOLOG, AMIT A BARÁTOD TALÁN NEM TUD A DROGOKRÓL

Kedves Barátom!

Ha úgy adódik, hogy elvetődsz egy koncertre, vagy bármilyen fiatalok által látogatott helyre, menthetetlenül szembesülnöd kell azzal, hogy a kábítószerfogyasztás mára természetes részévé vált a fiatal generációk életének.

Szcientológusként tennünk kell ez ellen, hiszen ez a helyzet közvetlenül fenyegeti a saját gyerekeinket és a harmadik dinamikánkat.

Van egy NARCONON kiadvány, aminek címe: 10 DOLOG, AMIT A BARÁTOD TALÁN NEM TUD A DROGOKRÓL.

Elhatároztuk, hogy a 2008/2009-es tanévben 500.000 magyar diák és tanáraik kezébe adjuk ezt a zseniális kiadványt.

Ez az üzenet azon túl, hogy ténylegesen képes felnyitni a fiatalok kábítószerektől lecsukódó szemét RON-t és a SZCIENTOLÓGIÁT is népszerűsíti.

Egy kiadvány előállítási költsége 5 Ft.

Az, aki 10.000 Ft-al támogatja a kiadvány előállítását etika folderébe a “magyar ifjúság támasza” oklevelet fogja megkapni.

Az, aki 50.000 Ft-al támogatja a kiadvány előállítását etika folderébe a “magyar ifjúság védelmezője” oklevelet fogja megkapni.

Az, aki 100.000 Ft-al támogatja a kiadvány előállítását etika folderébe a “magyar ifjúság patrónusa” oklevelet fogja megkapni.

Az, aki 500.000 Ft-al támogatja a kiadvány előállítását etika folderébe a “magyar ifjúság megmentője” oklevelet fogja megkapni.

Természetesen bármekkora felajánlást örömmel fogadunk, és ha a terjesztésben is szerepet akarsz vállalni, akkor se kímélj minket.

Kérlek minél hamarabb jelentkezz, hogy kezdhessük az akciót.

Köszönettel,

F.M.

a NARCONON Magyarország Alapítvány ügyvezetője” (forrás: http://objektivszcn.blog.hu/2008/09/30/levelek_egy_parhuzamos_univerzumbol )

A szcientológia veszélyeit valószínűleg nem kell bemutatnom Önnek, hiszen nem véletlen hogy a titkosszolgálatok mindig komoly figyelemmel követik ennek a szervezetnek a tevékenységét. Az sem véletlen, hogy Németországban nem működhet egyházként csak üzleti vállalkozásként.

Ne hagyjuk, hogy a társadalmunk legfontosabb rétegét, a fiatalokat, hazánk jövőjét veszélyeztethessék ennek a pénzéhes szektának a tagjai. Emlékszem, hogy pár éve még gimnazista koromban mi is rendszeresen kaptunk ilyen prospektust, többek között például a Drogmentes Maraton rendezvénysorozatról, ami szintén a Szcientológus Egyházhoz köthető. Én már tájékozódtam korábban erről a rendezvényről és az ott folyó dolgokról, de osztálytársaimmal beszélgetve kiderült, hogy ezzel egyedül voltam. 30 fiatalból mindössze egy tudott a szcientológia veszélyeiről. Valójában persze nem a tájékozatlanság a probléma, hanem hogy ez a szervezet ilyen észrevétlenül beszivároghatott az iskolákba a drogkérdés problémája mögé bújva.

A drogprevenció nagyon fontos, de nem így. Nem engedhetjük, hogy Magyarországon a szcientológia még nagyobb teret kapjon, főleg nem a fiatalság körében.

Kérem Miniszterelnök Úr, hogy vegye fel a kapcsolatot hazánk összes iskolájával és hívja fel a figyelmüket a NARCONON alapítványra, a Szcientológia Egyházra és tiltsa meg nekik, hogy ezek a szervezetek betehessék a lábukat az iskoláinkba. Remélem Ön is egyetért velem és megteszi a szükséges lépéseket.

Üdvözlettel,

Vigh István"

Innen kaptam. Ha neked is tetszik, küldhetsz hasonlókat a

Oktatási és Kulturális Minisztérium
1055 Budapest, Szalay u. 10-14.
Telefon: (+36-1) 473-7000 :: Fax: (+36-1) 473-7001
E-mail: info@okm.gov.hu

címre. (OKM) Jó szórakozást uraim.

Címkék: propaganda anonymous chanology

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr10695737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása