Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

Vissza a gyökerekhez

2008.11.14. 10:05 | Anonymous | 1 komment

Anon kíváncsi lett, hogy mi történik Budapest legnagyobb szcidióta-fészkében, ezért 15.-én meglátogatjuk OSA barátainkat, az Erzsébet krt. 5 előtt egy békés, családi teadélutánra. Várunk mindenkit, hozzatok sütit!

tl&dr: 2008.11.15 Anonymous tüntetés, Budapest Erzsébet krt. 5! Kezdés 15:00. Ott leszel!

Címkék: háború szcientológia anonymous chanology tüntetünk

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr34768440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yautya 2009.05.14. 10:00:53

Sziasztok Anonosok!
Szép ,hogy tenni akartok a Szcientológiai egyház ellen , de így nem megy. Az ,hogy álarcban néhány tizen elmentek szcis rendezvényekre tüntetni attól nem történik semmi. Egyrészt a kívülállók nem vesznek komolyan titeket, másrészt ez a fajta tiltakozás túl magas labda a szciknek, pl.: Lenkei Gábor könnyedén lefitymál titeket némely interjúban. Amire szükség lenne ,hogy valaki kiálljon álarc nélkül és elmondja milyen veszélyes szekta is ez, hány emberi élet, család ment tönkre emiatt. Mindenképpen hitelesen kell felhívni a társadalom figyelmét.
A problémára komoly lépésekkel kéne válaszolni. Például lobbizni kéne a kormánynál vagy különböző /ellenzéki/ pártoknál hogy vegyék el a szientológiai egyház egyházi jogosítványait. Az ott nyújtott "szolgáltatásokat" adóztassák meg! /Némi adóbevétel többlet nagyobb társadalmi ellenállás nélkül higgyétek el érdekelné őket./ Emellett ez bizonyos védelmet is nyújtana megtévedt embertársainknak akik elhitték ezt a Hubbard féle baromságot és visszakérhetnék a "szolgáltatás" ellenértékét ha a csoda elmarad. Amúgy fura /jogi/ anomália ,hogy a szcis képzések, szolgáltatások ellenértéke adománynak számít...
Szóval Anonosok, vegyétek le a a maszkot és járjátok utána ,hogyan lehetne a fenti lépések valamelyikét /jogilag/ megtenni és cselekedjetek. Az esetleges perek miatt ne aggódjatok mert jelen közhangulatban a közvélemény mellétek állna.
Szóval nőjetek fel a feladathoz és hajrá!
süti beállítások módosítása