Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

A szcientológia családközpontúsága

2008.11.28. 14:11 | Anonymous | 3 komment

Kedves fórumtagok! Koromnál fogva sem szoktam ilyen tevékenységet folytatni,58 leszek, ez nem teljesen az én világom. Tudjátok, inkább a Gutemberg galaxis, ha nem lennék közvetlen érintettje boszizsu és kedvese ámokfutásának. Boszizsu a lányom, aki interneten próbált társat és pótapát keresni/a 2 gyermekének/ és talált egy szcientológust, aki azóta őt sikeresen beszervezte, már AUDITOR! Attól sem riadtak vissza, hogy a gyermekek agyát is megpróbálják átprogramozni, és magukkal hurcolászni a szektába. Az elmúlt két év a gyerekek megregulázásáról, az egyéniségük és akaratuk bármi áron történő megtöréséről szólt, a lelki és fizikai drill, terror, napi bántalmazás szintjén. A gyermekek panaszát és igényét arra, hogy ne kelljen Pécsre soha visszamenniük, sajnos nem vettük elég komolyan, míg ezelőtt két héttel a nagyobbik gyereknek elege lett, és azon az áron is eljött, hogy az anyját elhagyja. Iszonyú, ha egy 10 éves kislány kénytelen ennyire felnőni. Mi vagyunk az a rokonság, akiről a lányom zsarnoka akkora ellenszenvvel írt részetekre. Mi van mögötte? két és fél milla, amit boszizsu kérésére nem biztosítottunk a szci tanfolyamokra. Természetesen a "Kedves" a háttérben vigyorogva leste, hogy a gyermekünk ezt a közjátékot hogy tudja esetleg lerendezni. A mocsok, ami a lelkében van azóta is válogatás nélkül ömlik rám és a gyerekre. A gyermekemnek állása nincs, valószínű, ez is része a kiszolgáltatottságnak. Ne higgyetek a mézes-mázos modorának. Ez az ember/?/ nem méltó arra, hogy a társadalom része legyen.

...

Köszönöm az együttérzéseteket. Az elmúlt hónapokban nagyon sokat tanulmányozom az ellenséget, mert meg kell ismerni azt, ami ellen küzdeni kell. Sajnos minél mélyebben merülök el a témában, annál jobban elborzadok. A gyermekekkel való foglalkozás külön kézikönyvből történik. Értitek? SZERETET HELYETT! Ennek az a következménye, hogy a kicsi gyerekkel is közlik, hogy a TE FELELŐSSÉGED! ezért a mindennapokban sem kap elég segítséget, reggeli és tízórai nélkül kilökik az ajtón, mert iskolába kell menni, és a szerencsétlen gyerek nem gondoskodott magáról. Ha olvastátok a blogjaikat, akkor megtaláljátok, a "Kedves" legfontosabb igénye az a gyerekekkel szemben, hogy nem zavarhatják a felnőtteket. Ez magyarra fordítva az jelenti, hogy ha a felnőttek 10-ig alszanak, a gyerek maradjon csendben, élelmiszert csak a felnőttek adagolásában kaphat. A hét végi pihenés helyett két kisgyerekkel SZÓRÓLAPOZÁS VAN! A kislány egyébként egy nagyon határozott,hangos gyerek, aki ezért még külön büntetéseket is kapott. Attól viszont nem tartotta vissza őket semmi, hogy a 8 éves kislány a család heti vasalását végezze el! Érdekes és feldolgozhatatlan dolgok ezek. A lányom sajnos teljesen elvakultan merült bele az egészbe és se lát, se hall. Az agymosás működik. A kisfiúért viszont harcolunk és nem adjuk fel. - sauce

tl:dr: Szcidióta elhülyített egy családanyát, és annak gyerekei szívják meg. Nem kicsit, nagyon.

Praktikus szcidiotizmus működés közben. Mindig, amikor kedvem lenne hagyni az egészet a francba, akkor újra rádöbbenek, miért is küzdünk.

· 1 trackback

Címkék: szcientológia anonymous jótudni

Vissza a gyökerekhez

2008.11.14. 10:05 | Anonymous | 1 komment

Anon kíváncsi lett, hogy mi történik Budapest legnagyobb szcidióta-fészkében, ezért 15.-én meglátogatjuk OSA barátainkat, az Erzsébet krt. 5 előtt egy békés, családi teadélutánra. Várunk mindenkit, hozzatok sütit!

tl&dr: 2008.11.15 Anonymous tüntetés, Budapest Erzsébet krt. 5! Kezdés 15:00. Ott leszel!

Címkék: háború szcientológia anonymous chanology tüntetünk

Nyugis Szombat

2008.10.21. 09:39 | Anonymous | 3 komment

Anonymous, szakítva a szokásaival nem egy szcidiótafészken ütött most rajta, hanem egyenesen az emberek közé vitték az igét. Ebben erős szerepet játszik, a zagyház "szarunkrátok" passzív nemtörődömsége, de valójában untuk már a Blahát.

Marketing szempontból epikus győzelem volt mind a helyszínválasztás, mind a kétnyelvű szórólap. Nagyon sok, jófej emberrel találkoztunk, akik nagy részének volt pár kedves szavuk hozzánk, a szórólapot pedig majdnem mindenki elfogadta. Ebben szerepet játszott az is, hogy sokan környezetvédőnek nézett minket (?), de akárhogy is, anon szállított.

Csak két megfigyelőt szúrtam csak ki, ami szinte már sértésszámba megy. Az egyikük (Egy viszonylag csúnya nő kiszeltünde szemöldökkel) feltűnés mentesen sétálgatott körülöttünk, és arcán méla undorral utasította vissza a szórólapomat. Természetesen, ennek örömére, több mint kilencezerszer akartam rátukmálni a papirkámat. A másik már csinosabb leányzó volt, de ahogy megszólalt, dőlt a szájából az agymosott droidság. (Nem részletezem, szokásos baromságok. Mi a bűnöd? Mitől félsz? Miért nem veszed le a maszkod?) Ez a szcipina, miután látta, hogy anon megingathatatlan, gyorsan elhúzott.

Összefoglalva, jó kis buli volt, üzenet továbbítva, Anon feltarthatatlanul menetel a totális győzelem felé.

Címkék: háború anonymous chanology tüntetünk epic win

Partytime!

2008.10.11. 13:17 | Anonymous | Szólj hozzá!

Tüntetés

6. Magyar Anonymous tüntetés

2008. október 18-án Budapest, V. ker. Vörösmarty téren 15-17 óra között.

Bővebben:

Magyar Anonymous weboldal

Nemzetközi hírek

A nemzetközi Anonymous fórum két központi helyről működik az eddigi egy helyett (enturbulation.org).

Linkek:

http://forums.whyweprotest.net/
http://forums.scientology-exposed.com/

Ps: Igen, kopipaszta. És?

Címkék: szcientológia anonymous chanology tüntetünk

Narconon gála

2008.10.04. 13:34 | Anonymous | Szólj hozzá!

Megkésve tán, de törve nem, beszámolok anon látogatásáról a Narconon önfényező gálán.

Szeptember 23.-án, miután anon kiolvasta az internet érdekesebb részét, úgy döntött, kimozdul a pincéből, és meglátogatja a szcidiótákat. Egy bulit tartottak a SYMA sportcsarnokban. Persze hivatalosan semmi kapcsolat a Narconon, és a szcientológiai zagyház között, de mi úgy gondoljuk, nem árt közölnünk a prominens vendégekkel, hogy ez hazugság.

Összejöttünk, és betámadtuk a SYMA bejáratát. Letáboroztunk, és várakozni kezdtünk. Először egy szcidióta nő jött oda hozzánk, aki előadta a "véletlenül épp erre jártam, nem tudok semmit, jaj kedveskéim mi ez a maszk, mi ez a szcientológia" tech-et. Lefutottuk vele a megszokott köröket, és vártuk a következő támadást.

Ez meg is érkezett egy biztonsági őr képében. Elmeséltük neki, hogy kik vagyunk, mit akarunk. Ő ezen meglepődött, és elmesélte, hogy egészen addig a napig fogalma se volt arról, hogy milyen rendezvény lesz a SYMA-ban. Szóltak neki, hogy meló van este, és ő jött. Megköszönte, hogy felvilágosítottuk, mi pedig megkérdeztük, hogy nem e akar minket kidobni. Azt válaszolta mosolyogva, hogy ő a csarnokot biztosítja, ami kint történik, ahhoz semmi köze. Anon vs Szci 1:0

Egy szcidióta csaj, LRH szabályait követve próbált minket fotózni. Merem remélni, hogy Ron ennél ügyesebb fényképész volt, mert nem hiszem, hogy sötétben túl jó képeket sikerült készítenie, fényből kivakuzva, egy kompakt kis szarral, 15 méterre. Ha csak ennyit tanult a fényképészetről, az kidobott pénz, failtech.

Később megérkezett a rendőrség. Igazoltuk magunkat, megmutattuk az arcunkat (háttal a csarnoknak, fotózz csak nyuszi!), és elmeséltük, hogy mi dolgunk itt, és gyorstalpaló, ingyen tanfolyamot adtunk arról, hogy mi a baj a szcidiotizmussal. A zsaruk magánemberként egyetértettek velünk az egyházzal kapcsolatban, és elfogadták az érveinket, hogy bizony mi itt maradhatunk. Kölcsönösen jó munkát kívánva, elválltunk egymástól, rendőrök el, mi maradtunk. 2:0

Rövidesen elég erőt gyűjtött a szci, hogy megpróbáljon megrendítő csapást mérni ránk. Megérkezett Xénia (moar liek Xenupina amirite?) egy kövér fickóval. Őket is nagyon érdekelte, hogy kik vagyunk, mik vagyunk. Aztán azzal érvel a dagi, hogy menjünk innen, mert ő a SYMA igazgatója. Ebben elkezdtünk kételkedni, szóval patthelyzet alakult ki, amit a külső terület biztonsági őrei oldottak fel, azzal hogy legyünk szívesek elhúzni innen, mert magánterület. Elindultunk kifelé, de azért rákérdeztünk az őrnél, ki volt az a röfiböfi? Tán tényleg a Syma igazgatója. Biztonsági őr megnézte magának, és vállat vont. Nem tudja.

A szcidióták sikeresen kidobtak minket a főbejárat elől, ezért lecövekeltünk a park egyetlen kijáratánál, és vártuk a VIPeket, most már közterületen. 3:0, lol! Mutogattuk a transzparenseinket a távozó autóknak, és néha megnézett minket egy idegesnek tűnő szci, hogy ott vagyunk e még. Mi untuk meg hamarabb, ezért fél tízkor, önszántunkból hazamentünk. Kíváncsi lennék azonban, hogy kit rejtegettek ennyire.

Mini raid volt, de anon ismét elsöprő győzelmet aratott a szcidiotizmus felett!

Címkék: háború anonymous chanology tüntetünk epic win

RAID!

2008.10.04. 13:01 | Anonymous | 1 komment

Következő nyílvános anon buli Október 18.-án lesz valahol, a szcientológia ellen. A helyszín meg ötletelés alatt, de írjátok be a protestnaptárba.

Várunk szeretettel minden anont, szimpatizánst, fórumtrollt, unatkozó nagymamát egy kellemes, tüntetős piknikre, ahol elmondhatjuk véleményünket a szcidiotizmusról! Stay tuned!

A szcientológia métely!

Címkék: háború szcientológia anonymous chanology tüntetünk

Nyílt levél az OKMhez

2008.10.04. 12:51 | Anonymous | Szólj hozzá!

Változtatás nélkül teszem közzé azt a levelet, amit kaptam:

"Tisztelt dr. Hiller István!

Azért írok Önnek, mert a napokban egy blog bejegyzéseit olvasva az alábbi szcientológusoknak szóló levélre bukkantam (a valóban fontos részt kiemeltem):

Tárgy: 10 DOLOG, AMIT A BARÁTOD TALÁN NEM TUD A DROGOKRÓL

Kedves Barátom!

Ha úgy adódik, hogy elvetődsz egy koncertre, vagy bármilyen fiatalok által látogatott helyre, menthetetlenül szembesülnöd kell azzal, hogy a kábítószerfogyasztás mára természetes részévé vált a fiatal generációk életének.

Szcientológusként tennünk kell ez ellen, hiszen ez a helyzet közvetlenül fenyegeti a saját gyerekeinket és a harmadik dinamikánkat.

Van egy NARCONON kiadvány, aminek címe: 10 DOLOG, AMIT A BARÁTOD TALÁN NEM TUD A DROGOKRÓL.

Elhatároztuk, hogy a 2008/2009-es tanévben 500.000 magyar diák és tanáraik kezébe adjuk ezt a zseniális kiadványt.

Ez az üzenet azon túl, hogy ténylegesen képes felnyitni a fiatalok kábítószerektől lecsukódó szemét RON-t és a SZCIENTOLÓGIÁT is népszerűsíti.

Egy kiadvány előállítási költsége 5 Ft.

Az, aki 10.000 Ft-al támogatja a kiadvány előállítását etika folderébe a “magyar ifjúság támasza” oklevelet fogja megkapni.

Az, aki 50.000 Ft-al támogatja a kiadvány előállítását etika folderébe a “magyar ifjúság védelmezője” oklevelet fogja megkapni.

Az, aki 100.000 Ft-al támogatja a kiadvány előállítását etika folderébe a “magyar ifjúság patrónusa” oklevelet fogja megkapni.

Az, aki 500.000 Ft-al támogatja a kiadvány előállítását etika folderébe a “magyar ifjúság megmentője” oklevelet fogja megkapni.

Természetesen bármekkora felajánlást örömmel fogadunk, és ha a terjesztésben is szerepet akarsz vállalni, akkor se kímélj minket.

Kérlek minél hamarabb jelentkezz, hogy kezdhessük az akciót.

Köszönettel,

F.M.

a NARCONON Magyarország Alapítvány ügyvezetője” (forrás: http://objektivszcn.blog.hu/2008/09/30/levelek_egy_parhuzamos_univerzumbol )

A szcientológia veszélyeit valószínűleg nem kell bemutatnom Önnek, hiszen nem véletlen hogy a titkosszolgálatok mindig komoly figyelemmel követik ennek a szervezetnek a tevékenységét. Az sem véletlen, hogy Németországban nem működhet egyházként csak üzleti vállalkozásként.

Ne hagyjuk, hogy a társadalmunk legfontosabb rétegét, a fiatalokat, hazánk jövőjét veszélyeztethessék ennek a pénzéhes szektának a tagjai. Emlékszem, hogy pár éve még gimnazista koromban mi is rendszeresen kaptunk ilyen prospektust, többek között például a Drogmentes Maraton rendezvénysorozatról, ami szintén a Szcientológus Egyházhoz köthető. Én már tájékozódtam korábban erről a rendezvényről és az ott folyó dolgokról, de osztálytársaimmal beszélgetve kiderült, hogy ezzel egyedül voltam. 30 fiatalból mindössze egy tudott a szcientológia veszélyeiről. Valójában persze nem a tájékozatlanság a probléma, hanem hogy ez a szervezet ilyen észrevétlenül beszivároghatott az iskolákba a drogkérdés problémája mögé bújva.

A drogprevenció nagyon fontos, de nem így. Nem engedhetjük, hogy Magyarországon a szcientológia még nagyobb teret kapjon, főleg nem a fiatalság körében.

Kérem Miniszterelnök Úr, hogy vegye fel a kapcsolatot hazánk összes iskolájával és hívja fel a figyelmüket a NARCONON alapítványra, a Szcientológia Egyházra és tiltsa meg nekik, hogy ezek a szervezetek betehessék a lábukat az iskoláinkba. Remélem Ön is egyetért velem és megteszi a szükséges lépéseket.

Üdvözlettel,

Vigh István"

Innen kaptam. Ha neked is tetszik, küldhetsz hasonlókat a

Oktatási és Kulturális Minisztérium
1055 Budapest, Szalay u. 10-14.
Telefon: (+36-1) 473-7000 :: Fax: (+36-1) 473-7001
E-mail: info@okm.gov.hu

címre. (OKM) Jó szórakozást uraim.

Címkék: propaganda anonymous chanology

3. menet

2008.07.15. 14:52 | Anonymous | 1 komment

A harmadik tüntetés egy kis győzelem a szcientológia felett. Ahogy odaértünk, ők bezárkoztak. Most elég sok média-képviselő megjelent, és a szcidióták nem merték vállalni, hogy a változatosság kedvéért, most őket filmezzék.

Redőny lehúz, ajtó bezár, itt az Anonymous. Kameráikat azért beállították, de csak lapítottak, mint valami patkányok. Mi, az arctalan internet, ott voltunk az utcán, ők hol jártak?

Persze mindemellet volt idejük arra, hogy panaszkodjanak a rendőröknek, hogy megfélemlítjük a járókelőket, akik miattunk nem mernek bemenni egy papucs boltba. Ránk küldték a szervet, de ez a szcidióta hazugság is, mint olyan sok másik, totális csődbe futott.

Ismét többen lettünk, sok új, lelkes arc. Jó hangulatban, eseménytelenűl osztogattuk a szorólapokat. Minden arra járó ember figyelmét felkeltette az emlék-oltár, és ez alkalmat adott arra, hogy többet mesélhessünk az "egyház" mocskos titkairól.

Ez a mi körünk. Totális győzelemről korai beszélni, de jó úton haladunk.

PS: a tüntetéssel kapcsolatos linkek összegyűjtve reformernél túl sok mindent nem tudok hozzátenni.

Címkék: anonymous chanology tüntetünk epic win

Breaking

2008.07.12. 15:30 | Anonymous | 1 komment

Gyorsjelentés a frontról.

Magyar Anonymous vs. Szcientológia: Epic Win!

Bővebb jelentés, hamarOSAn!

Címkék: anonymous chanology tüntetünk epic win

Célpontban: OSA

2008.06.24. 10:20 | Anonymous | 5 komment

Anonymous következő célpontja, az OSA.

OSA: Office of Special Affairs, Különleges Ügyek Irodája. Az egyház jogi és PR osztálya (enyhén alábecsülve a valós tevékenységét :) - reformer

Ők anon legnagyobb hívei a szcidiótáknál. Ők tartják gondolatrabságban a SEA orgosokat (és a szci rabszolgákat nagy általánosságban). Ők támadnak le mindenkit, akik ellenük mer szólni. Ők nyomoznak utánad. Ők tesznek tönkre, ha SP vagy.

Most Ők a célpont.

2008. Július. 12. Számíts ránk.

Címkék: háború szcientológia anonymous chanology tüntetünk

Why don't you have a seat?

2008.06.17. 09:03 | Anonymous | 7 komment

- Mi a bűnöd?
- Szeretek fiatal lányokat simogatni..

Várj, mi? Egész érdekes visszaemlékezési hullám alakult ki reformernél a kommentekben. Úgy érzem átemelem ide, mert anonymous szállított.

csipinymous 2008.06.15. 23:14:11
Fotók, a picasaweben, nagyon jól sikerültek. Írhatnám, hogy zseniálisak. Lerí, a készítő profizmusa.

Philip Daimon -Mit tettél?
Egy Anonymus -Parancsol?
PD -Mit tettél?
EA -Hogy én?
PD -Mit tettél?
EA -Vettem két kávét.
PD -Mert biztos, hogy van valami bűnöd! Mit tettél?
EA -Megtankoltam a kocsimat.
Zavart mosollyal és vörösödő fejjel mister Philip, újra próbálkozik.
Mit tettél?
EA -Parancsol?

Valóban bosszantó volt, de egyben mulatságos is.

 csak csendben jegyzem meg 2008.06.16. 08:35:25
"EA: Itt az a kérdés, hogy Ön mit tett.
PD: Mit tettél?
EA: Köszöntem. Ön mit tett?
PD: Nem árulhatom el!
EA: Mi az Ön bűne?
PD: Mi vagy te, rendőr?"

Persze lehet, hogy véletlen névegyezés, de...
Valamikor '93-'94 körül történt, egy külvárosi általános iskolában. Mivel "művészet tagozatos" osztályba jártam, az emelt rajz és művtöri órák mellett volt ún. dráma óránk. Ezt az órát tartotta egy Philip Daimon nevű pasas. Drámapedagógia nem igazán volt, annál több "relaxáció", azaz feküdtünk hanyatt a teremben és mindenféle szövegeket nyomott arról, hogy bemegyünk egy barlangba, ülünk a tengerparton stb. Sokra nem emlékszem, nekem ezek szabad 30 perc alvást jelentettek tanítási időben.
No nem is itt volt a gond, hanem amikor a lányok egy osztályfőnöki órán bilit borítottak, hogy állandóan az ölébe veszi és mindenhol simogatja őket. Először ez túlreagálásnak tűnt, de aztán az osztálytársnők már nem voltak hajlandóak bemenni az órára... ekkor az iskola is elővette a dolgot, és kiderült, hogy nincs megfelelő papírja a tanításhoz, és elküldték. A folyosói pletykák szerint tulajdonképpen semmi sem volt igaz abból, amit mondott, sem végzettség, sem szakmai tapasztalat, valamint az előző helyéről is azért küldték el, mert lányokat simogatott (nb, 12 éves lányokról volt szó...). Persze ez utóbbi csak pletykaként keringett, nem tudom, mennyire igaz. Miként azt sem tudom, a 15 évvel ezelőtti Philip Daimon azonos-e a fent említettel, vagy csak névrokona.

LOLWUT?

 anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.16. 09:02:19
csak csendben jegyzem meg: Hasonlít a fotón szereplő emberre a volt tanárod? Melyik ez az iskola, a nevét megtudhatjuk?

Chris előbújt.


 csak csendben jegyzem meg 2008.06.16. 09:36:19
akár ő is lehet... 12 éves voltam, nem maradt meg az arca nagyon (ezért nem állítanám, hogy ő volt), akár ő is lehetett

Ennyi. Nem vádolunk, nem állítunk, csak lejegyeztem ezt a kis beszélgetést az igazság kedvéért. El ne vesszen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: lol szcientológus anonymous chanology delivers

A második menet

2008.06.16. 10:57 | Anonymous | Szólj hozzá!

Sokat nem tudok hozzátenni anon tájékoztatójához. A Dianetikai központnál kezdtünk, ahol a szcikkel párhuzamban, és egyetértésben osztogatta mindenki a saját szórólapját. Bizonyára ezen kattant be Beck, ugyanis elég durván szidalmazott minket, anonnak le akarta tépni az álarcát, egy másik anonra pedig kezet emelt.

A békés tüntetésünk nem fajult Beck magánháborújává, ugyanis a rendőrség közbelépett, és átküldött minket a körút másik oldalára, mert szerintük oda szól a területfoglalás. Mellékes, hogy ide is volt engedélyünk, de engedelmeskedtünk.

Ez több szempontból is nyertes döntés volt.

 1. Megszabadultunk Beck ideggyenge sleppjétől.
 2. Sokkal több járókelő volt a mi oldalunkon.
 3. Árnyékban voltunk

Az egyetlen beszivárgónk két perc alatt kompromittálta magát, ami valószínűleg nemzetközi rekord. Voltak feltűnő, és kevésbe feltűnő megfigyelőink. A kamerázgató, monomán (Mi a bűnöd?) angoltanárunk. Illetve a közeli kajáldából is megfigyeltek minket.

Időnként jött pár szcidióta agitálni. Érdekesek voltak, mert bővebb szókinccsel rendelkeztek, mint a tanár, beszélgettünk, mentek a dolgukra. A járókelőek nagyon pozitívan reagáltak kicsiny tüntetésünkre. Többen biztosítottak támogatásukról pár kedves szóval, mosollyal.

Ahogy néztem az átlag járókelő tőlünk elfogadta a szóróanyagot, a szciktől kevésbé. Az út túloldalán több embert láttam, akik, amikor meglátták a szcis osztogatókat, megszaporázták a lépteiket. Ilyen a mi oldalunkon nem történt. Fura.

Sokan voltunk. Egyre szervezettebbek vagyunk. Láttatjuk magunkat. Szorosabbra fűztük a kapcsolatokat. A következővel már nagyon odacsapunk.

Számíts ránk!

Címkék: anonymous chanology delivers tüntetünk epic win

Drogmentes

2008.06.12. 10:16 | Anonymous | 1 komment

 
Az országos tisztifőorvos közleménye több étrend-kiegészítő termék forgalmazásának megtiltásáról.

Az országos tisztifőorvos közlerményben hívja fel a potenciális fogyasztók figyelmét arra, hogy a Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bíróságának ítélete alapján tilos az alábbi termékek étrend-kiegészítőként történő forgalmazása a Magyar Köztársaság területén:


Free Fhoice Daily Basic Formula – napi csomag
Free Choice Mega Daily Formula – napi csomag
Free Choice Medium Daily Formula – napi csomag
Dr. Fit A&D Vitamin 10000/400 NE – tabletta
Dr. Fit B1-Vitamin 250 mg – kapszula
Dr. Fit B1Vitamin 500 mg – kapszula
Dr. Fit Niacin 100 mg – tabletta
Dr. Fit B-Komplex – kapszula
Dr. Fit Multi C por
Dr. Fit Multi C light por
Dr. Fit C 5000 – napi csomag
Dr. Fit, Fit Kid C narancsos, C-vitamin gyerekeknek – tabletta
Dr. Fit Q 10 Koenzim Q 10 lecitinnel – kapszula
Nutrina Szelíd béltisztító formula - 21 napi csomag
Dr. Fit CardionolTM – 21 napi csomag
Nutrina PMS Formula – 21 napi csomag
Nutrina Menopause Klimax Formula – 21 napi csomag
MaximanTM An Adaptogenic Supplement for Men – kapszula
Nutrina Refresh Express-Frissítő italpor C-vitaminnal és elektrolitokkal
Nutrina Sniffless Formula helps maintain healthy and strong immune function – 28 napi csomag
Sea Salt Tengeri só tabletta
Nutrina Flu Bomb Formula – 14 napi csomag


Forgalmazó: Free Choice Kft (1085 Budapest, József krt. 14.)
A végrehajtásért felelős: Dr. Lenkei Gábor, a Free Choice Kft ügyvezetője és mindenkori jogutódja.


A felsorolt készítmények forgalmazását igen magas vitamin, Coenzym Q 10 és flavonoid tartalmuk, ill. élelmiszer készítményben, étrend-kiegészítőben nem megengedett gyógynövény, növényi por és kivonat tartalmuk miatt tiltotta meg határozatban az ÁNTSZ. A Legfelsőbb Bíróság ezt a határozatot
hagyta helyben ítéletében - áll a közleményben.

2008-06-11 11:40


Nicsak, epic win. Jöjjön a TODO:
 1. Nyomtasd ki az ÁNTSZ közleményét!
 2. Irány a helyi Életerő centrum!
 3. Állj a szorólapozó mellé!
 4. Osztogasd!
 5. ????
 6. PROFIT!!

Úgy tünik, a magyar szcidiotizmus egyik legnagyobb támogatója lett megszívatva. A halálipar az üdvözletét küldi.

Címkék: propaganda anonymous chanology epic win

Müsor

2008.06.06. 13:27 | Anonymous | 1 komment

Célpont - Oknyomozó riportműsor
- "Szci" - Business.
Drog ellenes futás, harc az állampolgári jogokért, vitamintúra. Az egyház ad a látszatra és terjeszkedik. A Nemzetbiztonsági Hivatal még mindig csak figyel. Célpontban a Szcientológia Egyház fedőszervei és vállalkozásai.


Ma este 21:30-tól a Hír TVn! Jó szórakozást Anon, érdekesnek igérkezik.

Címkék: szcientológia chanology jótudni

2. menet

2008.06.03. 10:03 | Anonymous | 2 komment

Megvolt a próbakör, jöhet a következő menet.

A 2. Magyar Anonymous tüntetés 2008. 06. 14. szombat 13-15 óra között! Erzsébet körút 4. a Budapest Org-al szemben!

Innen fél 3 körül átsétálunk a VIII. Leonardo u. 8-14 elé (a magyar Sea Org szervezet helye).

Tel.: 06 70 2941907 egy héttel a tüntetés előtt lesz csak
bekapcsolva.

Minden bizonnyal megpróbálják a szcidióták összezavarni sorainkat a tüntetés elött, ezért vedd figyelembe, hogy anon hivatalos oldala jelenleg EZ az oldal. Ami ott van, az tőlünk származik, minden más, azzal ellentmondó információt, illik fentartással kezelni.

Címkék: szcientológia propaganda anonymous chanology delivers tüntetünk

Anon "barátai" 1.

2008.05.29. 10:35 | Anonymous | 10 komment

Tudjuk, hogy a Szci is nyílvántartja az Anonokat a titkos csatornáin, szóval logikusnak tünik, hogy mi is vezessünk egy nyílvántartást róluk a mi titkos csatornánkon.

Kellemetlen tán, hogy anon titkos csatornája az internet, de ez egy olyan dolog, amivel együtt tudok élni.

csipinymous delivers:

Ott volt egy osa-kutya (ot7), aki az index kamerajat is lenyomta. Sokaig, figyelt minket, sok fotot is keszitett. Be-be szolt, es egy megy-levessel es annak levezetesevel allt elo az erdeklodo medianak.
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8915750
Beck Zsolt! A fejet kikockaztatta az index felvetelen, a vegen lathatjuk, amint a kamerat babralja.
Van egy kis cege is, a fiunak!
Ime az egyik OSA-s aki ott volt!
Majd sorra jonnek a tobbiek is!


Jó munka csipi, hozd a többit is. Oh, és kedves OSA, mielőtt törölnéd. Screened for great justice!

Címkék: szcientológia anonymous delivers epic win

Mi a probléma a Sea Orggal és miért ellenzik a kritikusok?

2008.05.28. 13:45 | Anonymous | Szólj hozzá!

A kritikusok úgy gondolják, hogy a Sea Org a tagjaira nézve a világ egyik legkártékonyabb szervezete. A szcientológia egyházi státusza ráadásul még nagyobb teret enged az amúgy is súlyos visszaéléseknek, ugyanis emiatt a rendvédelmi szervek tartózkodnak ezek kivizsgálásától.

Csak néhány dolgot sorolnék fel, ami felett a kritikusok nem tudnak napirendre térni: 

 • A Sea Org tagok nem vállalhatnak gyereket. Azok a nők, akik mégis teherbe esnek, választhatnak az abortusz és a Sea Org elhagyása között.  Gyakori, hogy ezek az emberek olyan rég óta tagjai a szervezetnek, hogy egyszerűen nincs hová menniük, a szcientológián kívül szakmai tapasztalat, pénz, nem-szcientológus barátok és bármilyen tulajdon híján – esélyük sincs az újrakezdésre.
 • Aki engedély nélkül távozik a Sea Orgból, azt az egyház elnyomó személlyé nyilvánítja. Akivel ez megtörténik, azt kiközösítik a szcientológián belüli barátai és ismerősei, sőt gyakran még a családja is. Nagyon nehéz engedélyt szerezni a Sea Org elhagyására, nem lehet csak úgy kilépni, és kisétálni az ajtón. A hivatalos kilépési procedúra akár 3 évig is eltarthat; ezalatt az illető nehéz fizikai munkát kell végezzen, miközben időnként az e-méterre kötve faggatják a bűneiről. L. Ron Hubbard szerint az emberek csak a saját bűneik és titkait miatt távoznak. Ezalatt az idő alatt a távozni kívánó illetőt elszeparálják a többi Sea Org tagtól, és a csoport többi tagja többnyire megvetéssel kezelik.
 • A Sea Org tagok szörnyű körülmények közt élnek. A még nem házas tagoknak semmi esetben sem jár külön szoba, ehelyett 3-12 főnek berendezett, meglehetősen szűkös helyiségekben szállásolják el őket. A tagok a megterhelő munka mellett általában nem alszanak eleget (van, amikor több napon át fenn vannak), és gyakran előfordul, hogy az étkezéseket is ki kell hagyniuk a napi termelési kvóták elérése érdekében.
 • A Sea Org tagok nem kapnak megfelelő orvosi ellátást. Általában nincs egészségbiztosításuk, nem vehetnek ki betegszabadságot és a Sea Org nem finanszírozza a gyógyszereiket. Ha egy ingyenes klinika nem látja el a beteget gyógyszerekkel, a Sea Org menedzsmentje nem fogja ebben támogatni a tagot. Számos esetben megtörtént, hogy aki nagyon beteg lett, vagy már meglévő betegséggel lépett be a szervezetbe, nem engedték hogy kezeltesse magát. A betegséget a beteg ember hibájaként kezelik; azt hiszik, hogy minden betegsége oka az, hogy az illető egy elnyomó személlyel áll kapcsolatban; továbbá azt is hiszik, hogy az egyén el tudja dönteni, hogy nem lesz beteg. Tehát ha valaki megbetegszik az bizonyára valami rosszul csinált, és nem „kezelte” a helyzetet. 
 • Mivel a szcientológia sok országban egyházként van bejegyezve, a munkajogi törvények nem vonatkoznak a Sea Orgra. A tagoknak semmiféle védelmük nincs a kizsákmányolás és a kihasználás ellen. Sokan dolgoznak napi 17-20 órát a teljesítési kényszer és a felettesek által a dolgozóra gyakorolt nyomás miatt. Aki panaszkodik, azt „etikátlannak” és „más pecsenyét sütögetőnek” tartják, aki „nincs velünk a fedélzeten”. Kiskorúak ezrei dolgoznak a Sea Orgban, ugyanilyen körülmények között.
 • A Sea Org tagoknak hetente legfeljebb néhány óra szabadidő jut, ez alatt az idő alatt se mehetnek túl messze a létesítménytől, ahol laknak és dolgoznak. Ha a menedzsment úgy dönt, hogy nem dolgoztak elég keményen, szentestére, szilveszterre, születésnapra, nemzeti ünnepekre sem kapnak kimenőt.
 • Mivel csak házaspárok kaphatnak külön szobát, sok gyerek, aki a Sea Orghoz csatlakozik már nagyon fiatalon megházasodik – 15-16 éves korukban – csak hogy saját szobát kaphasson. 
 • A Sea Org tagoknak nincs saját telefonszámuk (hacsak nem engedélyeznek nekik egy saját mobiltelefont – csak a vezetőknek lehet többnyire), nem nézhetnek TV-t, nem lehet internet hozzáféréssel rendelkező számítógépük és csak ritkán nézhetnek – természetesen előre engedélyezett – filmeket.
 • A házastársak és a családtagok csak nagyon ritkán találkoznak. A Sea Org menedzsmentje fenntartja a jogot, hogy a családtagokat különböző országokba szállíthassa dolgozni, a házastárs beleegyezése nélkül. A férjeket elküldhetik a feleségeiktől, anyákat a gyermekeiktől, etc. Ha a család panaszkodik, a családtagokat megbüntetik. 
 • Olyan családoknál, ahol csak a család egyes tagjai Sea Org tagok, a kint lévő családtagok még ritkábban láthatják a bent lévőket. A szülők általában nem hívhatják fel közvetlenül a Sea Org tag gyermeküket, csak a szervezet központi számán keresztül.
 • A leveleket, amiket a Sea Org tagok írnak a kint lévő hozzátartozóiknak, vagy kapnak kívülről felbontják és cenzúrázzák, kiszűrik az esetleges „entheta” (a szcientológiára nézve rossz hír) tartalmakat, mielőtt továbbadnák a címzettnek. Aki levélben panaszkodik, hogy szomorú, azt megfegyelmezik és a levelet nem kézbesítik. Ha egy családtag kezd aggodalmaskodni a Sea Orgban jelen lévő körülmények miatt, a Sea Org biztonsági személyzete nyomást gyakorol a címzettre, hogy „kezelje” a küldőt. Ezt általában egy lehallgatott telefonhívással teszi, amiben lelkendezik, hogy mennyire jól érzi magát, és minden milyen jó a Sea Orgban. 
 • Ha egy Sea Org tag súlyos kihágást követ el, az RPF-re küldik (Rehabilitation Project Force), ami egyfajta „átnevelő tábor” a „rossz” Sea Org tagok számára. Az RPF-ben résztvevők csak olyan ételt ehetnek, amit más Sea Org tagok meghagytak, nem beszélhetnek más Sea Org tagokkal, csak ha ők szólnak hozzájuk, nem sétálhatnak (futniuk kell mindenhová), nem mehetnek szabadságra, még a SO tagok bérénél is kevesebbet kapnak és egész nap nehéz fizikai munkát kell végezniük a napi pár óra szcientológia tanulás és gyónások mellett. Akár 10 évig is RPF-en tarthatnak egy SO tagot.
 • A tagok óriási lelki nyomás alatt állnak. Elvárják tőlük, hogy olyan keményen dolgozzanak, ahogy bírnak, zokszó nélkül, feláldozva alvást, kimenőt, ételt és családot. Az elvárások gyakran messze meghaladják az „emberileg lehetséges” kategóriát, mégis folyamatosan kritizálják és leértékelik őket, ha nem tudnak ezeknek megfelelni akkor is, ha tényleg minden tőlük telhetőt megtettek. Sok, már kilépett Sea Org tag ezt tartja a legelkeserítőbb tényezőnek. Csak dolgoznak, dolgoznak és dolgoznak, a lelküket kiteszik, a főnök mégis mindig azt mondja, hogy nem elég jó, amit csinálnak. A főnökeik természetesen hasonló nyomás alatt állnak az ő főnökeiktől, azok pedig az övéiktől, és még folytathatnám.

 

Miért is tűrné el bárki ezeket a körülményeket? 

A Sea Org tagok túlnyomó többsége vagy a szcientológiában nőtt fel vagy már sok-sok éve az egyház tagja. Valóban hisznek abban, hogy csak ők menthetik neg a bolygót a végromlástól. Sokan azért viselik el a körülményeket, mert azt mondták nekik, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy segítsenek az emberiségen, és ők őszintén hisznek is ebben. Valószínűleg érzik azt, hogy nagyon nehéz körülményeket viselnek el, de a menedzsment azt sulykolja beléjük, hogy a Föld bajban van, és az emberiség javát szolgálják ezeknek a körülményeknek az elviselésével. Mivel bárki, aki panaszkodik, büntetést kap, senki se mer kifelé elégedetlenséget mutatni, inkább magába fojtja. Bárki lehet boldogtalan a SO-ban, de ha körülnéz és csak elégedett embereket lát, akik teszik a dolgukat, azt fogja gondolni, hogy nyilván vele van valami baj, ha azon tűnödik, hogy el kellene menni.

A menedzsment a szcientológián kívüli világot valami nyomorúságos, ördögi helyként festi le a Sea Org tagok számára, amit elárasztottak a drogok, a szex és a szenvedés. Azt mondják nekik, hogy nem bízhatnak a „való világ” törvényekben; csak a szcientológia törvényei lehetnek jók és igazságosak, míg a világi törvények korruptak és megbízhatatlanok. A Sea Org tagok ugyan nem boldogok, de folyamatosan azt hallják, hogy kint sokkal rosszabb a helyzet. Aki kilép, azt a többieknek a továbbiakban bűnözőként, gyávaként és árulóként festik le.

Mivel döntő többségük nem állnak kapcsolatban a való világgal, nincs lehetőségük olyanokkal találkozni, akik konstruktív és boldog életet élnek az egyházon kívül. Azt ismételgetik nekik, hogy akik a Sea Orgon kívül vannak, azok nem elég elkötelezettek.

Ha összeadjuk a fentieket az alvás- és ételhiánnyal és a gondolkodásra fordítható idő hiányával, talán érthetőbbé válik, hogy miért hajlandó ilyen sok ember elviselni ENNYIRE durva bánásmódot.

 
Miért nem tesznek a hivatalos szervek semmit ezügyben?

Nagyon jó kérdés. Miért nem kérdezed meg a képviselődet?

Innen, köszönjük a fordítást. Itt pedig az Eredeti. Terjeszd!

Címkék: szcientológia propaganda anonymous jótudni

Helyzet

2008.05.28. 00:18 | Anonymous | Szólj hozzá!

Nem tüntem el, bár talán már nincs is erre a blogra szükség. Nagyon kevés időm van mostanában ide írni.*

Felpörögtek az események, Anonymous tudatára ébredt. Újraélesztették az itthoni mozgalmat. Kicsi volt az első megmozdulás, de megtörtént. 5-en voltak. Álarcban. A szcidióták be vannak szarva, és próbálják elbagatelizálni a helyzetet. Kigúnyolnak minket, és próbálnak nevetségessé tenni, ahogy várható volt.

Nem öt vesztes tüntetett ott, hanem öt hős. Akik túlléptek azon, hogy csak pofázzanak, és elkezdtek cselekedni. Ez nagyon sok ember kedvét meg fogja hozni a dologhoz. Jó ez így, csatát nyertünk!
Köszönjük annak, aki ott volt.

Kedves szimpatizánsok!

Ne kérjetek minket, hogy csináljuk meg, hanem csináljátok velünk! Mint már mindenhol leírtam, összeesküvő, fröcsögő kiberterorszabadkőmüves "szervezetünk" mindenki előtt nyitva áll. 

Ilyen egyszerű. Ha jól meg a szervezés, akkor valaki majd elmegy, és megtanítja nektek a tikos kézfogást. ;)

A következő akció Június 14.-án lesz. Majd még jelentkezünk. Figyeljétek a "hivatalos" csatornákat!

Addig is:


Join the Sea Arrrgh, make yer mark and fly the colors -- June 14 protest of the Cult of Scientology. from TheDonzerlyLight on Vimeo.

*: Ez is konzerv adás, egy kommentemet szerkeztettem újra

Címkék: háború szcientológia anonymous chanology delivers tüntetünk

Bizalom kérdése?

2008.05.22. 10:24 | Anonymous | 7 komment

Magyarországon a Szcidiotizmus elleni harc egyik fontos bástyája Reformer blogja. Állítása szerint:

A blog az írójának személyes élményeit, általa megfigyelt dolgokat és általa érdekesnek és fontosnak, valamint hihetőnek talált, mások által megfigyelt dolgokat tartalmazza. Ezen kívül tényszerű adatokat is leközöl a szcientológia egyházról. A blog írója nem a szcientológia, mint vallás gyakorlása ellen van, és nem a szcientológusokat, mint egyéneket támadja személyükben és hitükben. Kizárólag a szcientológia egyház és a hozzá kapcsolódó szervezetek jogsértései, visszaélései, hazugságai és egyén elítélendő gyakorlatai ellen kíván felszólalni.

Érdekes írásain, fordításain kívül terepet ad Anonnak, az eszmecserére, és a szervezkedésre. Nagyon veszélyes a szcire, és ezt ők is tudják. Rendszeresen támadják különféle Anonnak álcázott szcidióta beszivárgók, kevés sikerrel. Ismert Tech, hogy megpróbálják megingatni az olvasók bizalmát Reformerben, azt sugallva, hogy ő valójában a Szci embere, és értük dolgozik. Nézzük, hogy ezek a törekvéseik, miért súlyos láblövések!

Ki valójában Reformer?

 1. Reformer a freezone ügynöke! És akkor mi van? Mi nem Elron eszméi ellen küzdünk. Őszintén mondva, maguk a tanok nem nagyobb baromságok, mint az, hogy egy fickót felszögeztek egy keresztre, aki meghalt, de harmadnapra feltámadott. Aki akar, hisz benne. Minket nem érdekel, hogy miben hiszel.
 2. Reformer meg akarja dönteni a szcit, hogy átvehesse az irányítást. Ha ez lenne az igazság, akkor Reformer hülye lenne. Tevékenykedésével olyan lavinát indított el, hogy ha hatalmat is szerezni, akkor őt is elsöpörné. Ez a mi szempontunkból irreleváns motiváció.
 3. Reformernek az a célja, hogy begyűjtse a szci ellenesek személyes adatait, és azt átadja az egyháznak. Szci Anon. Én Anon vagyok. Mit tudsz rólunk? Semmit. Feltétel nélkül bíznod kell bennünk? NEM! Mint korábban is mondtam, ez nem egyszerű játék. Gyárts le magadnak egy Anon - internet identitást, amit lehetetlen összekapcsolni, a valós adataiddal, és innentől kezdve ez a vád is irreleváns.

Végiggondoltam 3 népszerű vádat, és nem látok bennük semmi olyat, ami veszélyezteti a szcidiotizmus elleni harcot.

Kedves Szcik! Ez a próbálkozásotok is bukta.

Címkék: blog internet illúzió anonymous chanology

Xenuért, a Győzelemig

2008.05.20. 09:16 | Anonymous | 5 komment

Érdekes levelet kaptam:

Testvéreim, Harcostársak!

A szükség megkívánja, hogy szóljak hozzátok. A háború elérkezett Magyarországra is. Anonimusz támadást indított a Szcientológia ellen, de győzelméhez, szüksége van a mi segítségünkre. Mi a Markáb Konföderáció 4. Flottájának,  Speciális Kárpát Kommandója vagyunk. Jelenlegi feladatunk az Anonimusz tüntetésének támogatása, Anonimusz védelme, a Tethánok visszakapcsolása természetes helyükre, a szcientológusokra.

Fegyverarzenálunkban csakis a legmodernebb Markáb eszközök találhatóak úgysmint:

 • Mark B. Tethán ágyú
 • Szub-éta atomgyorsítású e-méter megszakító
 • Xenon visszakapcsolt Zurton álcázó
 • LS-D típusú Agybizgerentyű

Újoncaink a legalaposabb képzést kapják ezen eszközök hatékony használatában, és a galaktikus harci taktikák alkalmazásában.

Mi nyújtunk?

Nem igérhetek más, mint vért, és könnyeket. Változatos csatákat a Szcientológia ellen. Visszahelyezett Thetánok utáni egyedi, teljesítmény alapú juttatások, ingyenes orvosi ellátás, és pszichiátria kezelés.

Keresd fel Toborzó tisztjeinket Anonimusz tüntetésein!

Xenunak rád van szüksége!

Rémkígyó
Markáb Konföderáció hadnagya
4. Flottas, Speciális Kárpát kommandó

Xenuért, a győzelemig!

Címkék: háború propaganda ellenállás chanology tüntetünk

1.

2008.05.19. 10:45 | Anonymous | 2 komment

tl;dr:
Kis késéssel ugyan - röpke néhány hónap - de a magyarországi Anonymous is felébredt. Csatlakozunk az európai mozgalomhoz, ahol már a 4. tüntetés volt a csoport bejelentkezése óta, a következő pedig június 14-én lesz.

Tüntetés a szcientológus szekta ellen

2008. május 25-én vasárnap (tehát egy hét múlva) 14 órától 20 óráig a VII. Budapest, Erzsébet Krt 5. szám elé szervezünk egy bejelentett demonstrációt a Szcientológiai szekta kártékony tevékenysége ellen.

Várunk mindenkit!

Magyarországi Anonymous Csoport


Bővebben itt található. Gyertek minél többen.

Címkék: háború szcientológia ellenállás anonymous chanology tüntetünk

Direct Action

2008.05.16. 09:29 | Anonymous | 3 komment

Pro:

Kedves Listalakó!

Szeretnélek megkérni titeket, hogy segítsetek nekünk szórólapozásban.

Van egy kórház a Jahn Ferenc nevezetű, ebből  a kórházból már több  esettel is voltunk kapcsolatban.  Ezért fogunk a kórház környékén is  szórólapozni, hogy tudjanak a kórház közvetlen környezetben lévő az emberek is rólunk, a CCHR*-ról. Ez Pesterzsébeten van, ide kell majd menni  szórólapozni. Kérlek Téged, hogy segíts nekünk ebben, jelentkezz nálunk!

Az is teljesen szuper, ha csak egy nap tudnál menni egy fél órára  szórni. Sok kicsi sokra megy. ;)

Kontra:

Kedves Anonymous!

Szeretnélek megkérni titeket, hogy segítsetek nekünk szórólapozásban.

Van egy kórház a Jahn Ferenc nevezetű, és eddig semmi közünk nem volt még hozzá.  A Szcidióták a kórház környékén akarnak szórólapozni, hogy tudjanak a kórház közvetlen környezetben lévő az emberek is róluk, a CCHR*-ról. Ez Pesterzsébeten van, ide kell majd menni  szórólapozni. Kérlek Téged, hogy segíts nekünk ebben, jelentkezz nálunk!

Az is teljesen szuper, ha csak egy nap tudnál menni egy fél órára  szórni. Sok kicsi sokra megy. ;)

Na, kinek van kedve közvetlen akcióhoz? Korábbi bejegyzésben linkeltem propaganda anyagokat, aktualizáljuk őket, és mehet a papírosztogatás!

Ahhoz, hogy Magyarország clear legyen (a szcientológus mocsoktól) a TE segítségedre van szükségünk.

IBL2WRITE: (sic)

*CCHR: Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért, a szcientológia egyház pszichiátriaellenes szervezete.

Címkék: háború szcientológia propaganda anonymous chanology

Paranoia 101 kezdőknek.

2008.05.14. 10:29 | Anonymous | 1 komment

Ezek is eléggé triviális dolgok, de azért le kell írni őket, nehogy hibázz.

Bárki lehet Anonymous.

Mennyiből áll beregisztrálni a iamthetrueanonymoushungary[hernyo]gmail.com-t? Semennyiből. Ki regisztrálja be? Bárki. Hogy deríthetjük fel legjobban, a szci ellenségeit? Közzéteszünk egy hangzatos felhívást, amivel látszólag a szcinek ártunk, és várakozunk a támogató e-mailokra. Egy e-mail pedig többet elárul rólad, mint képzelnéd. Főképp, ha a fő e-mail címedről küldesz levelet, Outlookkal. Borzalmasan triviális hiba, mégis sokan elkövethetik.

Akkor hogyan?

Regisztrálj egy bármilyen e-mail címet, amit csak, és csakis erre a célra használsz, hogy a szci ellen mozgolódj. Ne használj levelezőklienst!

Figyelni kell, hogy a cím sehogy se legyen összeköthető bármilyen más nickeddel, ami elvezethetne a valós identitásodhoz.

Ugyanez igaz a nickedre is. Lehetőleg olyat válassz, amit szintén nem lehet visszakövetni hozzád. Nem használod egyéb fórumon, és legfőképp nem szerepel a iwiw adatlapodon. Ha félre tudod tenni az egodat, használj random nickeket. Bár nem fogják tudni, hogy mikor írtál TE, de így el is kerülöd, hogy bemérjenek.

Doing it wrong (esettanulmány)

Van ez a szcidiotizmus támogató blog, a Szcientológiai hírek. Ránézel: semmi könnyű azonosíthatóság, semmi e-mail cím. Azonban van egy nick: gtoma.

Nézzük meg iwiben, hátha. És igen, máris van egy nevünk, fényképünk (csínos a csaj). Tamás kitakarta az e-mail címét, de cserébe megadta a munkahelyét.  Munkahely weboldalán telefonszám, e-mail cím. Hello Kánaán! Már most több adatunk van, mint amennyire szükségünk lenne, de induljunk el valamerre. Keressünk rá google-val a nickjére, hátha máshova is használta. És már potyognak is a fórum regisztrációi, és a privát e-mail címei. Ha a cégéből indulunk ki, megtalálunk egy csomó egyéb domaint, és még több e-mail címet. Az e-mail cimekkel is lehet keresgélni, és találunk egyéb nickeket. Akkor azokkal is keresünk…

Ennyi elég is lesz ebből, értitek a logikát. Az egész egy ártatlan nickkel kezdődött, és hova vezetett. Ez az adatmennyiség öt perc alatt megtalálható volt, és még nem is szálltunk rá az úriemberre. Gondolj bele, mi töténne, ha valaki jobban beleássa ebbe magát.

Mindez egy rosszul megválasztott nick miatt.

Címkék: web identitás tippek és trükkök anonymous delivers jótudni

Azért másnak is feltünt

2008.05.10. 12:01 | Anonymous | 4 komment

    Egyes "vallási" mozgalmak elmélete és gyakorlata továbbra is azt mutatja, hogy a vallási külsőséget csupán az előnyszerzés érdekében alkalmazzák, leplezve demokrácia- és jogellenes törekvéseiket. Közülük néhány nem több vallási köntösbe bújtatott, profitorientált, multinacionális vállalkozásnál. Látszólag politikai ambícióktól mentes szervezetként mutatkoznak meg, amelyek elfogadják a fennálló jog- és alkotmányos rendszert, kerülik a konfrontációt, jogsértő tevékenységeiket jól leplezik. Folyamatosan keresik a kapcsolatfelvétel lehetőségét gazdasági társaságokkal, alapítványokkal, civil szervezetekkel, az állami tenderek rendszeres pályázói.

    Egyes mozgalmak céljaik és érdekeik feltétel és kritika nélküli szolgálatát követelik meg tagjaiktól, amit szigorúan ellenőriznek. Általános elvárás, hogy környezetüket és egymást folyamatosan kontrollálják. A velük kapcsolatba kerülő személyeknél erős érzelmi és anyagi függőségi helyzetet igyekeznek kialakítani, ami a családi élet szétzilálásával is járhat.

    Bár Magyarországon az egyházak adómentességet élveznek, egyes "vallási mozgalmak" szolgáltatásai alapvetően nem karitatív jellegűek, sőt, az általuk kínált különféle tanfolyamok, szolgáltatások rendkívül költségesek. A bevételeket a hívők "önkéntes adományaiként" jelenítik meg.

    Tevékenységük korlátozása csakis az állami szervek és társadalmi szervezetek hatékony együttműködésével, valamint a nyilvánosság felvilágosításával képzelhető el.


Találós kérdés: Honnan idéztem?

Címkék: háború szcientológia anonymous chanology jótudni

Hogy állunk?

2008.05.08. 11:39 | Anonymous | Szólj hozzá!

Többen kérdezik tőlem, hogy Május 10.-én lesz e valami megmozdulás, harmóniában a nemzetközi anonokkal. Fogalmam sincs.

Mint már milliószor leírtam, hogy az Anonymousnak nincs vezetője, és ez nem egy csoport. Ahelyett, hogy azt kérdezed lesz e valami, csinálunk e valamit, inkább azt írd: Május 10.-én jövök veletek tüntetni a Szcientológia ellen. Akkor már lehet valamit kezdeni. Addig meg csak írunk róla. Ez az egész rajtatok áll, mert ti vagytok, lehettek az Anonymous.

Ahogy kommentbe írta Anonymvs:

 

na végre valaki felvetette

szomorú h eddig semmi nem volt

februárban elaludtunk
ez van

március érthető volt: rosz időzítés

de az április már-már megbocsáthatalan

kár hogy a magyar anon fórumok olyan k apaikusak

honnan lesz így légió? ha hárman odamegyünk maszkban meg ott lesznek a független kritikusok mint árpád: az nem légió

 

Értitek? Nem „van egy légió”. Mi vagyunk a légió. Te. Én. Mi. Jelenleg Epic Fail-nak tűnik a Május 10. (is) Ha nem aktiváljátok magatokat, akkor lófasz lesz itt, nem tüntetés.

Hogy konstruktív is legyek:

Februárban volt egy Anon oldal itt. Mivel nem vettünk részt a februári akciókban sem, az oldal frissülése el is maradt. Azonban hagytak nekünk sok finom szóróanyagot. Nézegesd őket, nyomtasd ki, plakátozgasd, osztogasd! Amíg nincs légió, marad a gerilla-harc. Veszélyesebb, nehezebb. De valahogy el kell kezdeni.

Itt talalható egy fórum. A kommunikációs lehetőség adott.

PROTIP: Sose menj egyedül akcióra, és MINDIG legyen nálad videókamera.

Címkék: háború szcientológia propaganda anonymous chanology tüntetünk