Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

Xenu?

2008.04.25. 11:04 | Anonymous | Szólj hozzá!

Elmesélek egy történetet. Kényelmesen elhelyezkedtél? Jól van, akkor kezdem.

Egyszer volt, hol nem volt (hogy pontosabbak legyünk, 75 millió éve), volt egyszer egy idegen galaktikus uralkodó, akit Xenu-nak hívtak. Xenu gondjaira volt bízva a galaxis ezen részének összes bolygója, a mi bolygónkkal, a Földdel együtt, amit azokban az időkben Teegeeack-nek hívtak.

Xenu, az idegen uralkodó Xenu-nak volt egy problémája. Az általa irányított 76 bolygó mindegyike túlnépesedett. Minden bolygón átlagosan 178 milliárd ember élt. A túlnépesedéstől meg akart szabadulni, ezért volt egy terve.

Xenu teljesen átvette a hatalmat hitehagyottak segítségével, hogy megdöntse a jó embereket és a Hűséges Hivatalt. Aztán pszichiáterek segítségével emberek millióit hivatta be jövedelem adó vizsgálatra, ahol helyette alkohol-glikol injekciót kaptak, ami megbénította őket. Aztán olyan űrrepülőkre rakták őket, amik pontosan úgy néztek ki, mint a DC8-asok (csak nem légcsavarok voltak rajtuk, hanem rakétahajtóművek).


Ezek a DC8-as űrrepülők aztán elrepültek a Föld bolygóra, ahol a megbénított emberek milliárdjait halmokba rakták a vulkánok lábai körül. Amikor ezzel végeztek, akkor hidrogénbombákat eresztettek a vulkánokba. Xenu ekkor az összes hidrogénbombát egyszerre felrobbantotta, és mindenki meghalt.

De a történetnek még nincs vége. Mivel mindenkinek van lelke (amit "thetán"-nak nevezünk ebben a történetben) ezért rá kell szedni a lelkeket, hogy ne jöjjenek vissza megint. Ezért, amíg a lelkek száz milliárdjait fújta a nukleáris szél körös-körül, ő speciális elektronikus csapdáival foglyul ejtette az összes lelket elektonikus nyalábokba (az elektronikus sugarak ragadósak voltak, mint a légypapír).

Miután az összes lelket elkapta, dobozokba rakta őket és néhány óriási moziba vitte őket. Ott aztán minden léleknek napokat kellett eltöltenie speciális 3-dimenziós mozgóképek nézésével, amik azt mondták nekik, hogy az életnek milyennek kellene lennie, és más zavaró dolgokat. Ebben a filmben hamis képeket mutattak nekik, és azt mondták, hogy ezek Isten, a Gonosz és Jézus. A történetben ezt az eljárást "implantálás"-nak hívjuk.

Amikor a film véget ért és a lelkek elhagyták a mozikat, ezek a lelkek elkezdtek összeragadni, mert mindannyian ugyanazt a filmet látták, s ezért azt hitték, ők ugyanazok az emberek. Néhány ezres csoportokba rendeződtek. Mivel csak néhány élő test maradt meg, csoportokban maradtak, és megszállták ezeket a testeket.

Ami Xenu-t illeti, a Hűséges Hivatalnok-ok végül megdöntötték és elzárták az egyik bolygón levő hegybe. Egy erő-mező tartja fogva, amit egy örökké tartó elem működtet, és Xenu még ma is életben van.

Ez a történet vége. Szóval manapság mindenki tele van ezekkel a lélek csoportokkal, amit "body thetan"-oknak hívnak. És ha mi szabadok akarunk lenni, akkor el kell távolítanunk ezeket a "body thetan"-okat és sok pénzt kell fizetnünk ezért. És az emberek pusztán azért hisznek Istenben és Jézusban, mert ez benne volt abban a filmben, amit a body thetan-ok láttak 75 millió évvel ezelőtt.

Nos, mit gondolsz erről a történetről?

Micsoda? Hogy ez egy buta történet?

Nos, mi is így vélekedünk. Noha, ez a történet a magja azon vallás hitének, amit Szcientológia*-ként ismerünk. Ha az emberek tudnának erről a történetről, akkor a legtöbb ember soha nem sodródna bele. Ez a történetet akkor mondják el neked, amikor eléred az egyik titkos szintjüket, amit OT III-nak hívnak. Ez után elvileg képes vagy telepatikusan kommunikálni ezekkel a "body thetan"-okkal, hogy elmenjenek. Egy csomó pénzt kell fizetnek, hogy elérd ezt a szintet és így tegyél (vagy nagyon kemények kell dolgoznod a szervezetnek roppant alacsony fizetésért éveken át).

Ezt a történetet mint figyelmeztetést mondjuk el neked. Ha csatlakozol a szcientológiához, szeretnénk, ha ezt nyitott szemekkel tennéd meg, tudatában annak, hogy miféle anyagokat tartalmaz.

OT3 Hubbard kézírásával A legtöbb szcientológus, aki a Dianetika* központban és az úgynevezett Szcientológia Egyház Missziójában dolgozik, nem tud erről a történetről, mivel addig nem hallhatják, amíg el nem érik a titkos "felsőbb" szintjeit a szcientológiának. Sok év eltelhet míg elérik ezt a szinten, ha egyáltalán valaha is elérik. Azokat, akik ismerik ezt a történetet kényszerítik, hogy titokként kezeljék azt, és ne beszéljenek róla a szcientológiához csatlakozóknak.
Részlet a titkos OT III dokumentum első oldaláról, L. Ron Hubbard saját kézírásával

Most, hogy ezt elolvastad, tudod a nagy titkukat. Ne hagyd, hogy félrevezessenek - ne csatlakozz hozzájuk!

* A dianetika és szcientológia szavak a Religious Technology Centre védjegyei. Ennek a dokumentumnak semmi köze ehhez a szervezethez.

Forrás: http://www.xenu.net/archive/leaflet/xenuhu.htm

Címkék: lol háború szcientológia xenu chanology homeboy

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr61441457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása