Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

2. menet

2008.06.03. 10:03 | Anonymous | 2 komment

Megvolt a próbakör, jöhet a következő menet.

A 2. Magyar Anonymous tüntetés 2008. 06. 14. szombat 13-15 óra között! Erzsébet körút 4. a Budapest Org-al szemben!

Innen fél 3 körül átsétálunk a VIII. Leonardo u. 8-14 elé (a magyar Sea Org szervezet helye).

Tel.: 06 70 2941907 egy héttel a tüntetés előtt lesz csak
bekapcsolva.

Minden bizonnyal megpróbálják a szcidióták összezavarni sorainkat a tüntetés elött, ezért vedd figyelembe, hogy anon hivatalos oldala jelenleg EZ az oldal. Ami ott van, az tőlünk származik, minden más, azzal ellentmondó információt, illik fentartással kezelni.

Címkék: szcientológia propaganda anonymous chanology delivers tüntetünk

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr68501112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Belaim az urban 2008.06.05. 00:28:06

Nem bomlasztaskepp mondom, de en ugy tudom h anonymousnak nincs hivatalos weboldala vagy kozlemenye, mert ugye nincs olyan szervezet h anonymous. :)
Csak h ideologiailag is a helyunkon legyunk. :)
Azzal persze nincs semmi baj, hogy mindenki a maga erejehez merten megteszi amit tud, peldaul csinal egy oldalt; es azzal is persze vigyazni kell, hogy honnet fogadunk el infot. Talan a legjobb az lenne, hogy "leginkabb magadban bizz, es a sajat iteletedben, es tudd, hogy be akarnak ferkozni kozenk" :)

Béláim az űrben 2008.06.07. 13:58:35

Egyetértek az előttem szólóval. Egyébként küldtem volna egy megjegyzést a "hivatalos" oldalra, de ledobott azzal, hogy "Please enter a message to post", pedig minden ki volt töltve. Ha az oldal valamelyik ismert keretrendszerre épült (úgy néz ki) akkor érdemes alaposan átrágni a beállításait, elkerülendő a kisebb-nagyobb hibákat.
süti beállítások módosítása