Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

Szcientológus cégek (1)

2008.04.27. 20:20 | Anonymous | 2 komment

Anonymous levelt írt, Anonymous szállított.

Az Árkád üzletházban (Örs Vezér tere) van egy kisállatkereskedés, neve: Noé bárkája. Anon biztosan állítja, hogy a tulajdonosok (Euro-Buldog Bt.) magas rangú szcidióták. Nem tiszta, hogy melyik szervezettel vannak kapcsolatban, mi a WISE-ra tippelünk.

A vezetési módszerüket áthatja a szcidiotizmus. Alkalmazottaik számára minden reggel szci tréninget tartanak. Természetesen nem kötik az orrukra, hogy miféle tréningek ezek. Tervezték, hogy a jól teljesítő alkalmazottakat megajándékozzák ingyenes tanfolyamokkal, de erről letették a magas költségek miatt.

Ezeken nem "kötelező" részt venni, csak ajánlott. Ellenben akik éltek távolmaradás lehetőségével, azok munkaviszonya rövidesen megszűnik. Az alkalmazottak nem szcik, de mégis ők szívnak a vezetés agymosás irányította inkompetenciája miatt.

Anon azt is mesélte, hogy a szabadsághoz való hozzáállásuk vérforraló. A munkarend két nap munka, két nap szünet rendszerben történik. Ha elmenne az alkalmazott a törvényes szabadságára, elvárják tőle, hogy ledolgozza.

Továbbra is keresnek eladókat (vajon miért), azonban az itt leírtakat valamiért elfelejtik említeni, szóval jó ha tudod. A fizetés elfogadható.

---------Copypasta---------
A bejegyzés információ-közlés céljából íródott, és nem célja a hitelrontás. Amennyiben valótlanságot tartalmazna, megfelelő bizonyítottság alapján módosítjuk.

Címkék: blog szcientológia cég anonymous chanology delivers jótudni

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr87444614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

acidrain 2008.05.08. 10:22:42

Az említett cég egyébként (Euro-Buldog) egy egyre meredekebb lejtőn csúszik lefelé. Ha jól vágom, ez az egy boltja maradt a tulajnak, pedig régen az ország egyik legnagyobb állateledel és kiegészítő nagykere volt. Köszönhetően a csodálatos admin technek. A szerencsétlen ember piros furgonja pedig a mai napig szinte minden nap ott áll az org előtt.
süti beállítások módosítása