Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

Cselekedjünk!

2008.04.28. 10:23 | Anonymous | 2 komment

Hat, ezt az oldalt is figyelmes szemek bongeszik. Minden oldalrol ;-).
Mondjuk, a magyar kezdetrol se feledkezzunk meg!

Dr. Veer Andras volt az elso, aki figyelmeztetni probalta az embereket.
S, az, hogy eddig eljutott az ugy, nagyon sok ember munkajanak koszonheto. Van (volt) aki nevet felvallalva lep fel ellenuk, am nagyon sokan a hatterben tevekenykednek.

Jelenleg a Claritas-t kell segitteni, hogy teret nyerjen veluk szemben. Talan a magyar FECRIS-nek is tekinthetjuk. Az OSA legnagyobb remalamanak.
De, a legfontosabb feladat talan az lenne, hogy a meglevo 1990. evi egyhaztorvenyt modosittani kell. Valamint szukseg lenne egy parlamenti biz-a mely, felulvizsgalna az uj vallasi szervezetek mukodeset, es ha kell torolje a bejegyzet.
 
Persze lehetne egy cseppet demonstralni, de azt nagyon at kellene gondolni, nehogy egy part is vagy szelsoseges csoport felvegye az ugyet es politikat csinaljon belole. Nem tenne jot az ugynek.

Hat, Holgyek es Urak! Usgyi, szervezzunk egy bejelentett tuntetest! De, egyetlen medium se maradjon ki! S, hagyjunk egy kis idot a felkeszulesre, es a felhivasok emesztesere.

Mint februarban irtam, hozok teat! De, hozzon valaki sutit is! Az alarcokat is be kellene szerezni! Nekem mar nem kell, engem mar ismernek, max a video anyaguk gyarapszik a nevem alatt. S kulonben is, ha minden jol megy azokkal akik lefilmeznek, egyutt fogunk meg pezsgozni, hogy kileptek a remalombol!
Viszont a szabadzonara is gondolni kene! Mert, ha a szcientologiai egyhaz torlesre kerul, kell majd egy kapaszkodo, a volt tagoknak. Valami levezeto, mig vissza nem ternek a normalis eletbe. Bar a rehabilitaciot jobb lenne a szakertokre bizni (orvosokra), amiben a claritas van otthon. Viszont kell a szabadzona is. Alternativa kell! De, csak akkor, ha bejelentett cegkent mukodik, es a rendorsegi szakvelemenyt figyelembeveve, nem vizsgalja az embereket e-meterrel.

S, majd az emberek eldontik, hogy mennyire mukodik a Hubbardi technika.

Címkék: háború toborzás sp anonymous chanology tüntetünk

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr86445028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymvs 2008.04.28. 16:40:35

na végre valaki felvetette

szomorú h eddig semmi nem volt

februárban elaludtunk
ez van

március érthető volt: rosz időzítés

de az április már-már megbocsáthatalan

kár hogy a magyar anon fórumok olyan k apaikusak

honnan lesz így légió? ha hárman odamegyünk maszkban meg ott lesznek a független kritikusok mint árpád: az nem légió

btw: lehet magyarországon maszkban tüntetni? van erre szabályozás?

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.04.28. 16:48:32

Jó kérdés. Megkérdek pár rutinos tuntetőt, bár mintha pont mostanság változott volna meg a szabályozás.

Május 10 is már túlságosan közel van.
süti beállítások módosítása