Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

A második menet

2008.06.16. 10:57 | Anonymous | Szólj hozzá!

Sokat nem tudok hozzátenni anon tájékoztatójához. A Dianetikai központnál kezdtünk, ahol a szcikkel párhuzamban, és egyetértésben osztogatta mindenki a saját szórólapját. Bizonyára ezen kattant be Beck, ugyanis elég durván szidalmazott minket, anonnak le akarta tépni az álarcát, egy másik anonra pedig kezet emelt.

A békés tüntetésünk nem fajult Beck magánháborújává, ugyanis a rendőrség közbelépett, és átküldött minket a körút másik oldalára, mert szerintük oda szól a területfoglalás. Mellékes, hogy ide is volt engedélyünk, de engedelmeskedtünk.

Ez több szempontból is nyertes döntés volt.

  1. Megszabadultunk Beck ideggyenge sleppjétől.
  2. Sokkal több járókelő volt a mi oldalunkon.
  3. Árnyékban voltunk

Az egyetlen beszivárgónk két perc alatt kompromittálta magát, ami valószínűleg nemzetközi rekord. Voltak feltűnő, és kevésbe feltűnő megfigyelőink. A kamerázgató, monomán (Mi a bűnöd?) angoltanárunk. Illetve a közeli kajáldából is megfigyeltek minket.

Időnként jött pár szcidióta agitálni. Érdekesek voltak, mert bővebb szókinccsel rendelkeztek, mint a tanár, beszélgettünk, mentek a dolgukra. A járókelőek nagyon pozitívan reagáltak kicsiny tüntetésünkre. Többen biztosítottak támogatásukról pár kedves szóval, mosollyal.

Ahogy néztem az átlag járókelő tőlünk elfogadta a szóróanyagot, a szciktől kevésbé. Az út túloldalán több embert láttam, akik, amikor meglátták a szcis osztogatókat, megszaporázták a lépteiket. Ilyen a mi oldalunkon nem történt. Fura.

Sokan voltunk. Egyre szervezettebbek vagyunk. Láttatjuk magunkat. Szorosabbra fűztük a kapcsolatokat. A következővel már nagyon odacsapunk.

Számíts ránk!

Címkék: anonymous chanology delivers tüntetünk epic win

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr85523345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása