Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

Why don't you have a seat?

2008.06.17. 09:03 | Anonymous | 7 komment

- Mi a bűnöd?
- Szeretek fiatal lányokat simogatni..

Várj, mi? Egész érdekes visszaemlékezési hullám alakult ki reformernél a kommentekben. Úgy érzem átemelem ide, mert anonymous szállított.

csipinymous 2008.06.15. 23:14:11
Fotók, a picasaweben, nagyon jól sikerültek. Írhatnám, hogy zseniálisak. Lerí, a készítő profizmusa.

Philip Daimon -Mit tettél?
Egy Anonymus -Parancsol?
PD -Mit tettél?
EA -Hogy én?
PD -Mit tettél?
EA -Vettem két kávét.
PD -Mert biztos, hogy van valami bűnöd! Mit tettél?
EA -Megtankoltam a kocsimat.
Zavart mosollyal és vörösödő fejjel mister Philip, újra próbálkozik.
Mit tettél?
EA -Parancsol?

Valóban bosszantó volt, de egyben mulatságos is.

 csak csendben jegyzem meg 2008.06.16. 08:35:25
"EA: Itt az a kérdés, hogy Ön mit tett.
PD: Mit tettél?
EA: Köszöntem. Ön mit tett?
PD: Nem árulhatom el!
EA: Mi az Ön bűne?
PD: Mi vagy te, rendőr?"

Persze lehet, hogy véletlen névegyezés, de...
Valamikor '93-'94 körül történt, egy külvárosi általános iskolában. Mivel "művészet tagozatos" osztályba jártam, az emelt rajz és művtöri órák mellett volt ún. dráma óránk. Ezt az órát tartotta egy Philip Daimon nevű pasas. Drámapedagógia nem igazán volt, annál több "relaxáció", azaz feküdtünk hanyatt a teremben és mindenféle szövegeket nyomott arról, hogy bemegyünk egy barlangba, ülünk a tengerparton stb. Sokra nem emlékszem, nekem ezek szabad 30 perc alvást jelentettek tanítási időben.
No nem is itt volt a gond, hanem amikor a lányok egy osztályfőnöki órán bilit borítottak, hogy állandóan az ölébe veszi és mindenhol simogatja őket. Először ez túlreagálásnak tűnt, de aztán az osztálytársnők már nem voltak hajlandóak bemenni az órára... ekkor az iskola is elővette a dolgot, és kiderült, hogy nincs megfelelő papírja a tanításhoz, és elküldték. A folyosói pletykák szerint tulajdonképpen semmi sem volt igaz abból, amit mondott, sem végzettség, sem szakmai tapasztalat, valamint az előző helyéről is azért küldték el, mert lányokat simogatott (nb, 12 éves lányokról volt szó...). Persze ez utóbbi csak pletykaként keringett, nem tudom, mennyire igaz. Miként azt sem tudom, a 15 évvel ezelőtti Philip Daimon azonos-e a fent említettel, vagy csak névrokona.

LOLWUT?

 anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.16. 09:02:19
csak csendben jegyzem meg: Hasonlít a fotón szereplő emberre a volt tanárod? Melyik ez az iskola, a nevét megtudhatjuk?

Chris előbújt.


 csak csendben jegyzem meg 2008.06.16. 09:36:19
akár ő is lehet... 12 éves voltam, nem maradt meg az arca nagyon (ezért nem állítanám, hogy ő volt), akár ő is lehetett

Ennyi. Nem vádolunk, nem állítunk, csak lejegyeztem ezt a kis beszélgetést az igazság kedvéért. El ne vesszen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: lol szcientológus anonymous chanology delivers

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr53524940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HELMER 2008.07.02. 16:00:21

csak csendben jegyzem meg 2008.06.16. 09:36:19
akár ő is lehet... 12 éves voltam, nem maradt meg az arca nagyon (ezért nem állítanám, hogy ő volt), akár ő is lehetett

a fotókon szereplő csávóval (Philip Daimon), 2 éve találkoztam, igazi pojáca, hazudozik mindenről (amerikában a legnevesebb helyeken tanult, dolgozott stb), a feleségemet 14 éves korában tanította (most 33), neki nincsenek fogdosós tapasztalatai, csak annyi, h nem lehetett elhinni 1 szavát sem....
nyelvet + színészetet tanít itt:
www.angolnyelvoktatas.info/

yautya 2009.02.02. 16:01:11

Erről a Phil Diamond nevű csókáról tudtok még bármit mondani? Járok hozzá angolra, /lassan leszokok róla mert elég drága/, elég érdekes figura. Bajom még nem volt vele. Első órákon feltűnt a sajátos világnézete, aztán az a halom L Ron Hubbard könyv a polcán. /A Szci témát kerültem mivel az infóim az egyházról egyes hír tv-s riportból ill. némely South Park epizódból származnak. Ettől függetlenül lehet rendes ember. Biztos ami biztos megkérdezlek titeket mi a véleményetek róla?

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2009.02.03. 09:48:08

Ennyit tudunk róla. Egyszer ránk állították, leírtuk, amit tudunk, azóta eltűnt a balfenéken.

OSA szempontjából úgy tűnik kompromittálódott.

yautya 2009.05.10. 20:17:47

Sziasztok!
Rég érkezett már komment ebben a témában de szeretném megosztani ,hogy jártam Phil Daimonnal. Úgy érzem tanulságos lehet.
Mint utaltam rá fentebb abbahagytam az óráira járást. Egy biztos, tényleg tud angolul olyan szinten ahogy egy angoltanártól elvárható. Szakmailag úgy érzem nincs vele gond, inkább emberileg nem tiszta vele egy két dolog. Mint írtam ezt a szci témát kerültem vele kapcsolatban, dacára ,hogy a lakásán ne lett volna olyan hely /könyvespolc, asztal kép/ aminek ne lenne köze a szcientológiához. Különösebben nem érdekelt a vallása, lehetett volna akármilyen más is. A szcientológia témát az utolsó pár óráján hozta fel. Javasolt pár /"ingyenes"/ tanfolyamot/előadást a dianetika központban amely jót tenne nekem szerinte. A következő órán megkérdezte ,hogy mutatta e már a szintjeit. Csodálkozva néztem rá ,hogy mégis miről beszél, erre megmutatta azt a táblázatot amiben a szcik hisznek, tudjátok amiben OT15 a legnagyobb szint. Amikor megemlítette ,hogy csak Hubbard érte el a 15-ös szintet, más nem, nem tudtam elfojtani a nevetésem. /Szerintem elég irónikus ,hogy 1 vallásalapító éri csak el a tökéleteset és a tanítványainak csak bizonyos szintig ad útmutatást. Szóval elég kamunak tűnik a dolog/ Azon az órán ettől függetlenül rákérdeztem , hogyan lehet a lámpalázat enyhíteni, elvégre egy színésztanárnak annyi tapasztalattal meg előképzettséggel mint Daimonnak van biztos van valami jó tanácsa a szokásos, " Ne izgulj, Légy magabiztos, készülj fel jól" tipusú tanácsokon kívül. A válasza nagyon ledöbbentett ami lényegéében ez volt: Csinálj végig egy tanfolyamot és ez a gondod megoldódik! Itt nullázta le magát nálam a hapsi. Egy szinésztanárnak ez a válasza... Rögtön levágtam, hogy át akar rázni és ki akarja használni a viszonylagos érdeklődésem, naivitásom, jóhiszeműségem. Gondoltam akkor ezt az egészet abbahagyom vele, azért még elbeszélgetek vele utolsó órán. Az utolsó óránk előtt elolvastam ezt azt a szcientológiáról, feltünt ,hogy a vélemények úgy 70% negatívan áll hozzá a dologhoz és általában "agymosott" emberekhez, tönkrement családokhoz, iszonyatos elherdált pénzekhez jutnak el az írások.
Nálam Paulette Cooper sztorija verte ki a biztosítékot amelyből kiderült , hogy a szcientológusoknak /na jó tudom ezzel általánosítok/ semmi sem szent főleg a szólás és véleményszabadság.
Gondoltam elbeszélgetek vele erről is utolsó órán, főleg ,hogy mint mondta, ő már eljutott arra a szintre amikor már minden témáról gátlások nélkül tud beszélni.
Eljött az utolsó óra. Tanulságos beszélgetés lett belőle, csak a főbb pontokat írom le belőle. Először is szerinte a rosszalló írások másodkézből kapott infók, mindenkinek magának kéne megtapasztalni milyen is a szcientológia. A Paulette Cooperes cikket kinyomtattam neki de nem akarta látni, pedig jó kis gondolatébresztő sztori volt, /ennyit arról ,hogy bármiről beszélhet gond nélkül/ megkérdeztem Xenuról /ezt nem lehetett kihagyni :)/ de szerinte az baromság, sőt a vallásukban nincs is olyan/ ő tudja.../. Kérdeztem még L. Ron Hubbard üzelmeiről is mert volt jópár megkérdőjelezhető dolog amire ráakadtam, persze tagadta, meg persze mondta ,hogy á Ő nem hallott ilyenről. Egyéb keresztkérdéseimre rendre kitérően reagált.

Végül ,hogy vélekedek erről az emberről: mint írtam szakmailag nem láttam kifogásolni valót de emberileg igen. Szereti kihasználni az embereket, próbálja másokra erőltetni az akaratát, sokat vetít, tényleg nem egy bizalomgerjesztő ember. Ha tanácsolhatom inkább válasszatok más módot az angol tanuláshoz, ne őt.

xarlett 2009.06.25. 09:12:48

sziasztok.
szerintem min ugyanarról az emberről beszéltek. Philip Daimon a "sokdiplomás aki new yorkban tanult, broadwayen színház alapító tag" stb stb stb és persze a szcientológia papja is...Én kb két éve nyáron színészetet tanulni jártam hozzá. Igazából jó mulatság volt, de valamiért mindig volt valami furcsa érzésem. Én is azt furcsállom ilyenkor h ha akkora forma h ő kint tanult a legnevesebb helyeken akkor mit keres Budapesten egy bérelt lakásban ahol tanít...mért nem a Gór Nagy Márián kamatoztatja tudását. Én kb 2 hónapot jártam aztán nem találkoztunk. Utána másfél évvel később igen. Na akkor próbált beszervezni abba a mulatságos kis hites cuccba. Hát én alapvetően mindig teljesen szembe álltam ezzel a szcientológia dologgal...hallottátok már mit művelnek azok az emberekkel?? Épelméjű csak kineveti őket. Én is ezt tettem. Peeeeeersze ingyenes kurzus...hi hi. Mi van ingyen ma? Főleg ezeknél. Hiszen úgy látom ebből élnek meg...mint valami MLM csoport...hívják a népet akik valamilyen oknál fogva hajlandóak fizetni.
Mindegy...lényeg az hogy szerintem ha valaki angolt akar tanulni inkább forduljon valami origo nylelvtanfolyamra Azok nagyon jók, és nem az a fajta ami csak leveszi a zsét aztán rájössz h csak annyit tanultál, hogy jobb lett vlna ha otthonmaradsz.
A színészdologgal kapcsolatban meg annyit, hogy talán ott is jobb lenne olyant választani, aki nem dilettáns módon próbálkozik okítani. És az a dolog a 12 éves kislányokkal??!! Azért ez egy picit több annál, mint hogy valaki angolul tanítgat diploma nélkül...
vigyázzatok vele!

yautya 2009.06.25. 11:35:23

@xarlett: Azt hiszem egyet értünk.

HASHTAGCSAKAZÉRTIS 2011.07.04. 21:21:12

Én színjátszókörbe jártam hozzá, kb. 14-15 éves lehettem. Taperálós, pedofil embernek ismertem meg. Ki is iratkoztam onnan.
Drámatagozatos gimibe jártam, ott pedig több sráctól hallottam azt, hogy őket is taperálta. Ennek 20 éve már.
süti beállítások módosítása