Anonymous kalandjai

Szerinted ismered Anont?
Szeretnéd megismerni?

We are Anonymous..
We are Legion.
Expect us!

A szcientológia családközpontúsága

2008.11.28. 14:11 | Anonymous | 3 komment

Kedves fórumtagok! Koromnál fogva sem szoktam ilyen tevékenységet folytatni,58 leszek, ez nem teljesen az én világom. Tudjátok, inkább a Gutemberg galaxis, ha nem lennék közvetlen érintettje boszizsu és kedvese ámokfutásának. Boszizsu a lányom, aki interneten próbált társat és pótapát keresni/a 2 gyermekének/ és talált egy szcientológust, aki azóta őt sikeresen beszervezte, már AUDITOR! Attól sem riadtak vissza, hogy a gyermekek agyát is megpróbálják átprogramozni, és magukkal hurcolászni a szektába. Az elmúlt két év a gyerekek megregulázásáról, az egyéniségük és akaratuk bármi áron történő megtöréséről szólt, a lelki és fizikai drill, terror, napi bántalmazás szintjén. A gyermekek panaszát és igényét arra, hogy ne kelljen Pécsre soha visszamenniük, sajnos nem vettük elég komolyan, míg ezelőtt két héttel a nagyobbik gyereknek elege lett, és azon az áron is eljött, hogy az anyját elhagyja. Iszonyú, ha egy 10 éves kislány kénytelen ennyire felnőni. Mi vagyunk az a rokonság, akiről a lányom zsarnoka akkora ellenszenvvel írt részetekre. Mi van mögötte? két és fél milla, amit boszizsu kérésére nem biztosítottunk a szci tanfolyamokra. Természetesen a "Kedves" a háttérben vigyorogva leste, hogy a gyermekünk ezt a közjátékot hogy tudja esetleg lerendezni. A mocsok, ami a lelkében van azóta is válogatás nélkül ömlik rám és a gyerekre. A gyermekemnek állása nincs, valószínű, ez is része a kiszolgáltatottságnak. Ne higgyetek a mézes-mázos modorának. Ez az ember/?/ nem méltó arra, hogy a társadalom része legyen.

...

Köszönöm az együttérzéseteket. Az elmúlt hónapokban nagyon sokat tanulmányozom az ellenséget, mert meg kell ismerni azt, ami ellen küzdeni kell. Sajnos minél mélyebben merülök el a témában, annál jobban elborzadok. A gyermekekkel való foglalkozás külön kézikönyvből történik. Értitek? SZERETET HELYETT! Ennek az a következménye, hogy a kicsi gyerekkel is közlik, hogy a TE FELELŐSSÉGED! ezért a mindennapokban sem kap elég segítséget, reggeli és tízórai nélkül kilökik az ajtón, mert iskolába kell menni, és a szerencsétlen gyerek nem gondoskodott magáról. Ha olvastátok a blogjaikat, akkor megtaláljátok, a "Kedves" legfontosabb igénye az a gyerekekkel szemben, hogy nem zavarhatják a felnőtteket. Ez magyarra fordítva az jelenti, hogy ha a felnőttek 10-ig alszanak, a gyerek maradjon csendben, élelmiszert csak a felnőttek adagolásában kaphat. A hét végi pihenés helyett két kisgyerekkel SZÓRÓLAPOZÁS VAN! A kislány egyébként egy nagyon határozott,hangos gyerek, aki ezért még külön büntetéseket is kapott. Attól viszont nem tartotta vissza őket semmi, hogy a 8 éves kislány a család heti vasalását végezze el! Érdekes és feldolgozhatatlan dolgok ezek. A lányom sajnos teljesen elvakultan merült bele az egészbe és se lát, se hall. Az agymosás működik. A kisfiúért viszont harcolunk és nem adjuk fel. - sauce

tl:dr: Szcidióta elhülyített egy családanyát, és annak gyerekei szívják meg. Nem kicsit, nagyon.

Praktikus szcidiotizmus működés közben. Mindig, amikor kedvem lenne hagyni az egészet a francba, akkor újra rádöbbenek, miért is küzdünk.

· 1 trackback

Címkék: szcientológia anonymous jótudni

A bejegyzés trackback címe:

https://wearelegion.blog.hu/api/trackback/id/tr71793078

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Óvakodjatok a Duals Társkereső Klubtól! 2009.12.17. 18:53:16

Egyes társkereső klubok visszaéléseiről, megtévesztéseiről szolgáltatok egy cikk apropóján újabb információkkal, illetve leírom elmarasztaló véleményemet.  Itt nem csak a cicik hanem az egész nő műanyag   "A társkereső klubokban és inte...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kagai · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.09.29. 15:33:31

Most komolyan: MILYEN FÉRFI VAGY TE?
Nincs kezed? Nekem ilyen helyzetem lenne, összeszednék egy pár normális embert, szarrá verném az egész bandát, a lányomat addig, míg fel nem dagad a feje és észhez nem tér, aztán nem is lenne semmi gond.
Sok ilyen gyíkság volt már a történelemben. Fasizmus, stb..
VAgy harcolsz ellene, vagy veszíts el mindent. Te döntesz.
süti beállítások módosítása